Coin98 Nedir? Coin98 Geleceği

Öğretmen haberleri ve gelişmelerden hemen haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Coin98 (C98) Nedir?


Coin98, Coin98 Wallet, Coin98 Exchange ve Coin98 Bridge dahil olmak üzere eksiksiz bir ürün paketi ile zincirler arası bir likidite protokolüdür. Coin98 cüzdanı, çok zincirli geleceğe bir altyapı olarak inşa edilmiş, gözetim altında olmayan, çok zincirli bir kripto cüzdan ve ağ geçididir.

Protokol, kullanıcıların merkezi olmayan borsalar, borç verme protokolleri, zincir içi yönetişim (Snapshot aracılığıyla) ve blok zinciri tabanlı oyunlar gibi Merkezi Olmayan Finans (DeFi) ekosistemine erişmeleri için tek duraklı bir platform sağlar. Kullanıcılar ayrıca Ethereum, Binance Smart Chain, Solana, Avalanche ve daha fazlası gibi 20'den fazla ağı destekleyen mobil uygulama aracılığıyla zincirler arası geçiş gerçekleştirebilir.

BİNANCE REFERANS İNDİRİMLİ ÜYE OLMAK İÇİN TIKLAYINIZ

Coin98 Nasıl Alınır

Coin98 nasıl satın alabilirim?

Coin98 Nereden Satın Alabilirim

Coin98 NEREDEN ALINIR?

Coin98 şuanda Gate.io ve Binance borsasında satılmaktadır.

BİNANCE REFERANS İNDİRİMLİ ÜYE OLMAK İÇİN TIKLAYINIZ

GATE.İO KAYIT OLUP Coin98 ALMAK İÇİN (REFERANSLI): 

https://www.gate.io/ref/4040784

C98 Coin Nedir?


C98 tokeni, platformun yerel yardımcı program tokenidir. C98 tokeninin mevcut ve planlanan kullanım durumları şunları içerir:

Ekosistem geliştirme: İşlem ücretlerinden elde edilen C98 geliri bir hazine fonuna gönderilecek ve gelecekteki ürün geliştirme ve ekosistem büyümesi için kısmen ayrılacaktır.

Staking: Hazine fonunun diğer kısmı, tokenlerini stake eden C98 sahiplerine tahsis edilecektir. Kesin dağıtım, protokol yönetimine tabidir ve değiştirilebilir.

Yönetim: Kullanıcılar, X98'in oylama gücü kazanması ve ürün parametrelerini değiştirmek için yönetişim sürecine katılması karşılığında C98'i stake edebilirler.

Benzersiz üyelik hakları: Kullanıcılar, X98 varlıklarına bağlı olarak platformda kademeli avantajlar elde edecek. Bazı avantajlar, Coin98 fırlatma rampalarına katılma erişimini ve stratejik ortaklardan geriye dönük teşvikleri içerir.

Proje Tanıtımı
Coin98, sektördeki kullanılmayan talebi karşılamayı ve TradFi kullanıcılarını birden fazla blok zincirindeki herhangi bir DeFi hizmetine bağlayan bir Ağ Geçidi olmayı amaçlayan hepsi bir arada bir DeFi Platformudur. Bu görevi, Coin98 Wallet, Coin98 Exchange ve Space Gate (zincirler arası köprü) dahil olmak üzere eksiksiz bir ürün paketi aracılığıyla gerçekleştirir.


Coin98 Cüzdanı: Kullanıcıların kripto varlıklarını depolamasına, göndermesine, almasına, yönetmesine ve birden fazla blok zincirinde çok sayıda dApp'e bağlanmasına izin verir. Hem mobil (iOS ve android) hem de Chrome uzantı sürümlerinde Ethereum, Binance Smart Chain, Solana, Polygon, Avalanche, Terra vb. 20'den fazla blok zincirini destekler.


Coin98 Exchange: Kullanıcıların en iyi oranlar ve düşük kayma ile takas etmesine, bahis yapmasına, ödünç vermesine, ödünç almasına, kripto kazanmasına olanak tanıyan çok zincirli bir likidite toplayıcı.
Space Gate: Birden çok ağ arasında değerlerin değiş tokuş edilmesini ve aktarılmasını sağlayan zincirler arası bir köprü. ERC20 belirteçleri, BEP20 belirteçleri, SPL belirteçleri ve daha fazlası arasında belirteç takaslarını destekler.


C98 belirteci, Coin98 platformunun yerel hizmet belirtecidir ve yönetim ve benzersiz üyelik hakları için staking teşvikleri olarak hizmet ücretlerini ödemek için kullanılacaktır.

Temel Özellikler ve Öne Çıkanlar


"Her zaman bağlı" Deneyim: Coin98 çok zincirli cüzdan motoru, kullanıcıların birden fazla blok zincirindeki varlıkları tek bir parola ile aynı anda yönetmesine olanak tanıyarak DEX'lere ve çok sayıda dApp'a bağlanırken kusursuz bir deneyim yaratır.
En İyi İşlem Oranları: Coun98, Uniswap, SushiSwap, PancakeSwap, Quickswap, Pangolin ve MDEX dahil ancak bunlarla sınırlı olmamak üzere çeşitli kaynaklardan tam otomatik likidite alır ve en iyi fiyat ve kayma ile anında ve güvenli takas için akıllı yollar sunar.
Optimize Edilmiş İşlem Ücretleri: Coin98, kullanıcıların işlem yaparken zamandan ve paradan tasarruf etmelerini sağlayan optimize edilmiş bir mekanizma uygular.
Bir Ekosistem Deneyimi: DeFi dünyasına tek bir arayüz sağlar - Cüzdan, Borsa, Piyasalar, Portföy İzleme, Token Veren Araçlar, Çoklu imza, Çoklu gönderme ve daha fazlası.
Kullanıcı dostu: Sezgisel ve kullanımı kolay bir arayüzle DeFi hizmetlerini herkes için erişilebilir hale getirir.
Üst Düzey Güvenlik: Kullanıcılar, FaceID, Touch ID, mobil cihazlarda PIN kodu veya web sürümünde matris şifresi ile korunan tüm varlık ve bilgilerin tam kontrolünü ele alır.

C98 Token Satışı ve Ekonomisi

Sert Kapak

3.750.000 ABD Doları

Toplam Jeton Arzı

1.000.000.000 C98

İlk Dolaşan Tedarik

Toplam Token Arzının %18.5'i

Halka Açık Satış Simgesi Fiyatı

0.075 USD (BNB cinsinden fiyat, abonelik başlangıcından önce belirlenecektir)

Sunulan Jetonlar

50.000.000 C98

Kullanıcı Başına Sert Kapak

20.000 USD (BNB cinsinden fiyat, abonelik başlangıcından önce belirlenecektir)

Token Satış Hakediş Dönemi

Kilitlenme yok

Jeton Türü

BEP20, ERC20

Jeton Dağıtımı

Token satışının bitiminden sonra

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

Threads beğeni satın al

backlink Spor haberleri fen bilimleri vozol 10000 Likit

Bosna Hersekde Üniversite Okumak