Cheq (CHEQ) Token Nedir? Cheq (CHEQ) Coin Geleceği

Öğretmen haberleri ve gelişmelerden hemen haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Cheqd, verilere özgünlük, kaynak ve doğruluk eklediğimiz “otantik veri ekonomisini” inşa ediyor. Pratik olarak bu, tak-çıkar belirteçler kullanarak kendi kendine egemen kimlik paradigması için ödemeleri ve özelleştirilebilir ticari modelleri kolaylaştırmak için kullanılabilen Cosmos SDK'yı kullanarak kendi özel katman 1 ağımızı ve belirtecimizi oluşturmak anlamına gelir. Bu, tüm ekoların (IATA travelpass havayolları grubu gibi) ağa geçmesine ve işlem yaptıkları verilerden para kazanmaya başlamasına izin verecektir. Dünyanın önde gelen kendi kendini yöneten kimlik satıcısı olan Evernym ve diğerleri arasında Outlier Ventures tarafından destekleniyoruz.

"Büyük ölçekte çalışan merkezi olmayan kimliğiniz olmadan merkezi olmayan bir ağa sahip olamazsınız." Outlier Ventures CEO'su ve cheqd destekçisi Jamie Burke .

cheqd'de, bireylerin ve kuruluşların kişisel verilerini tam olarak kontrol etmelerini sağlayan, teşvik edilmiş özel bir ağ kuruyoruz ve merkezi olmayan kimliğin ölçekte çalışabilmesi için altyapıyı oluşturuyoruz.

Bunu başarmak için cheqd, otantik / güvenilir veri / kendi kendine egemen kimlik için ödeme rayları ve özelleştirilebilir ticari modeller inşa ediyor. Çoğu zaman çevrimiçi dijital kimlik hizmetleri yavaştır, kullanıcıya düşmandır ve işletmeler için işlemesi pahalıdır. Kimlik kontrollerinin kendileri, çevrimiçi kişilerin kimliğini doğrulamak için 10 dolardan ve kurumsal varlıklar için 100 dolardan fazlaya mal olabilir. Bireysel düzeyde, ortalama bir birey, yönetilmesi zor ve bilgisayar korsanlığına yatkın 190'dan fazla parolaya sahiptir. Geçtiğimiz birkaç yıl içinde birçok startup, yerleşik kimlik şirketi, hükümetler ve kar amacı gütmeyen kuruluşlar, insanlara verileri üzerinde daha fazla kontrol sağlamak ve kullanımını güvenli ve şeffaf hale getirmek için merkezi olmayan kimlik kullandı. Ancak, şu anda eksik olan ticari teşvik katmanıdır. kendine egemen kimlik ekosistemi için.

Bu sorunu çözmek için dijital kimlik ödemeleri için merkezi olmayan bir ağ oluşturmak için blok zinciri kullanıyoruz.

Ağımız, küresel olarak gerçek verileri yayınlayan, tutan ve alan kuruluşlar ve bireyler arasında ödeme araçları sağlar ve ayrıca finansal hizmetler, havayolları, ilaç gibi ekosistemler ve hatta DeFi, NFT'ler ve Crypto gibi gelişmekte olan ekosistemler için bu veriler için ticari modelleri özelleştirmelerine olanak tanır. .

Token adı: Cheq
Token sembolü: CHEQ

Gate.İo Puanlar Ne İşe Yarıyor? Gate.io Borsası Nasıl Kullanılır?

Web Sitesi: https://resource.finance/

BİNANCE REFERANS İNDİRİMLİ ÜYE OLMAK İÇİN TIKLAYINIZ

Cheq (CHEQ) Token nereden satın alabilirim?

Cheq (CHEQ) Token Nereden Satın Alabilirim

Cheq (CHEQ) Token NEREDEN ALINIR?

Cheq (CHEQ) Token şuanda Gate.io borsasında satılmaktadır.

GATE.İO KAYIT OLUP Cheq (CHEQ) Token ALMAK İÇİN (REFERANSLI)

https://www.gate.io/ref/4040784

BİNANCE REFERANS İNDİRİMLİ ÜYE OLMAK İÇİN TIKLAYINIZ

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

Threads beğeni satın al

backlink Spor haberleri fen bilimleri vozol 10000 Likit

Bosna Hersekde Üniversite Okumak