Chee Coin (CHEE) Nedir? Chee Coin (CHEE) Geleceği

Öğretmen haberleri ve gelişmelerden hemen haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Chee coin, bir çeşit meme tokenidir. Yine bir proje kapsamında ortaya çıkmıştır. İnternet sitelerindeki detaylı açıklamaları ve yol haritası chee coin için güvenilirlik ilkesini artırmaktadır. Ancak yine de merkez sayılan kripto para borsalarında listelenmeden büyük miktarlarda yatırım yapılmaması tavsiye edilmektedir.

Piyasa Değeri: $3.043.402.661.609

Web Sitesi: https://cheecoin.com/

BİNANCE REFERANS İNDİRİMLİ ÜYE OLMAK İÇİN TIKLAYINIZ

Cheecoin :  Yüksek Tasarım / Gelişen Teknoloji / NFT'ler ve Premiere VFX / Oyun / Hayırseverlik

Cheecoin, dünyayı daha iyi bir yer haline getirirken blok zincirine inanılmaz yenilik ve yaratıcılık getirmek için yaratıldı. Biz NFT – VFX – AR – VR – Sanal Üretim – Web Geliştirme ve daha fazlası, yalnızca dünyayı ileriye taşımakla kalmayan, aynı zamanda yakın çalışarak ve farklı hayır kurumlarına bağış yaparak daha iyi bir yer haline getirmeye yardımcı olan sürekli gelişen bir DeFi çözümüne sarılmış durumdayız.

Hollywood VFX sanatçıları ve tanınmış dijital yaratıcılar tarafından yaratılan ve küratörlüğünü yapılan benzersiz ve nadir NFT pazarı. Tüm gelirlerin %10'u yardım cüzdanına eklenir.

Her işlem, PancakeSwap LSP içinde kilitli otomatik olarak likidite oluşturmaya katkıda bulunur - %3

CHEE'nin yalnızca %10'u geliştiriciler tarafından tutulur. Cüzdan, listelemenin ardından 1 ay süreyle kilitlenir ve ardından eşit artışlarla 24 ay boyunca ekibe verilir.

Projeleri takip edin! Tüm favori Cheecoin projelerinizi takip edebilir ve alım satımlarınızın hayat kurtarmaya nasıl yardımcı olduğunu görebilirsiniz.

Sadece ABD’de barınaklarda her gün 4.100’den fazla kedi ve köpek öldürülüyor. Küresel olarak rakamlar çok daha yüksek. Evcil hayvanlar Covid-19’dan beri rekor sayılarda terk edilmekte veya istismar edilmekte ve birçok alanda artmaktadır. Misyonumuz bu sayıyı 0’a çıkarmak.

Chee coin, dünya çapında farklı hayır kurumlarıyla ortaklık kurdu ve yeni kurtarma girişimlerini ve topluluk projelerini destekleyen ve geliştiren ekipleriyle birlikte çalışıyor. Ayrıca bu kuruluşlarla birlikte teslim edilmiş, kurtarılmış ve istismara uğramış hayvanların sonsuza dek yuvalarını bulmadan önce iyileşebilecekleri yeni tesisler inşa etmek için uğraşıyor.

Cheecoin ayrıca evcil hayvanları için parasını karşılayamayanlar için kar amacı gütmeyen veterinerlik hizmetlerini de destekler. Herkes bir evcil hayvan sevgisini yaşamayı hak eder ve her evcil hayvan sevilmeyi hak eder.

BİNANCE REFERANS İNDİRİMLİ ÜYE OLMAK İÇİN TIKLAYINIZ

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

Threads beğeni satın al

backlink Spor haberleri fen bilimleri vozol 10000 Likit

Bosna Hersekde Üniversite Okumak