Chain (XCN) Token Nedir? Chain (XCN) Coin Geleceği

Öğretmen haberleri ve gelişmelerden hemen haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Chain, kuruluşların sıfırdan daha iyi finansal hizmetler oluşturmasını sağlayan bir bulut blok zinciri altyapısıdır. Chain, izinli ve açık kaynaklı bir blok zinciri olan Chain Core ve bir hizmet ürünü olarak defteri olan Sequence'ı piyasaya sürdü. Müşteriler, Chain Belirteçleri (XCN) ile indirimler alabilir ve ticari ücretler için ödeme yapabilir ve ayrıca premium özelliklere erişim ile topluluk protokolü yönetimine katılabilir.

Chain ile şu anda işlem yapılan en büyük borsalar Gate.ioCoinTiger, DigiFinex, HitBTC, MEXC

Chain (XCN) Nedir?
Zincir, kuruluşların sıfırdan daha iyi finansal hizmetler oluşturmasını sağlayan bir bulut blok zinciri altyapısıdır. Chain, izinli ve açık kaynaklı bir blok zinciri olan Chain Core ve bir hizmet ürünü olarak defteri olan Sequence'ı piyasaya sürdü. Müşteriler, Zincir Belirteçleri (CHN) ile indirimler alabilir ve ticari ücretler için ödeme yapabilir, ayrıca topluluk protokolü yönetimine katılabilir ve premium özelliklere erişebilir.

Zincir Çekirdeği kullanarak kurumlar bir blok zinciri ağı başlatabilir ve çalıştırabilir veya varlıkların dünya çapında nasıl hareket ettiğini dönüştüren büyüyen bir diğer ağ listesine bağlanabilir. Zincir Protokolü, varlıkların bir blok zinciri ağında nasıl yayınlandığını, aktarıldığını ve kontrol edildiğini tanımlar. Tek bir varlığın veya bir grup kuruluşun bir ağı işletmesine izin verir, birden fazla varlık türünün bir arada var olmasını destekler ve diğer bağımsız ağlarla birlikte çalışabilir. Chain Core, modern finansal sistemlerin talep ettiği performans için tasarlanmıştır. Bir işlemi oluşturma, imzalama ve doğrulama süresi milisaniye cinsinden ölçülür.

Sekans, kuruluşların bakiyeleri jeton biçiminde güvenli bir şekilde izlemesini ve transfer etmesini sağlayan bir hizmet olarak defterdir. Sequence'i kullanan kuruluşlar, finansal varlıklarını özel defterlerde belirteç biçiminde güvenli bir şekilde yönetebilir ve yakında bunları genel ağlar arasında sorunsuz bir şekilde aktarabilir.

Chain'in Kurucuları Kimdir?
2014 yılında kurulan Chain, Khosla Ventures, RRE Ventures ve Capital One, Citigroup, Fiserv, Nasdaq, Orange ve Visa gibi stratejik ortaklardan 40 milyon doların üzerinde fon topladı. Chain daha önce Visa, Nasdaq, State Street, Citibank ve daha fazlası için blockchain ağları oluşturmak için ortak oldu ve çalıştı.

Deepak Thapliyal, şu anki İcra Kurulu Başkanı ve Zincir Yönetim Kurulu Başkanıdır. Thapliyal, Chain'den önce, özel iş sektöründe bir alan yatırımcısıydı ve arbitraj ticaret sistemleri üzerinde çalışıyordu.

Adam Ludwin, Chain'in ilk kurucusuydu. Ludwin, Chain'den önce UC Berkeley'de okudu. Kariyerine The Boston Consulting Group ve IDEO'da danışman olarak başladı. Daha sonra Harvard Business School'dan MBA derecesi aldı ve RRE Ventures'ta fintech'e odaklanarak erken aşamada risk sermayesi yaptı ve Vine, Slack, Kik ve Paperless Post gibi şirketlere yatırım yaptı.

2018 yılında Chain, Lumens kripto para biriminin arkasındaki organizasyon olan Stellar Development Foundation'ın ticari kolu olan Lightyear Corp. tarafından satın alındı. Satın almanın fiyatı açıklanmadı, Forbes bunun Lumens'de ödenen 500 milyon dolara eşdeğer olduğunu iddia etti.

2021'de Chain, yeni kurulan bir yönetim kurulu, görevliler ve hissedarlarla özel bir şirket olarak faaliyet gösteriyor.

Chain'i Benzersiz Yapan Nedir?
Zincir Protokolü, paylaşılan, çok varlıklı, kriptografik bir defter olacak şekilde tasarlanmıştır. Ortak bir format ve yetenekleri paylaşan farklı operatörlerle birden fazla bağımsız ağın bir arada var olmasını ve birlikte çalışabilirliğini destekler. En az yetki ilkesini kullanarak, varlıklar üzerindeki kontrol, defter senkronizasyonu üzerindeki kontrolden ayrılır.

Chain Protokolü, herhangi bir ağ katılımcısının özel "verme programları" yazarak varlıkları tanımlamasına ve yayınlamasına izin verir. Yayınlandıktan sonra, bir varlığın birimleri “kontrol programları” tarafından kontrol edilir. Bu programlar, karmaşık akıllı sözleşmeler oluşturmak için kullanılabilecek esnek ve Turing-tam bir programlama dilinde ifade edilir.

Her ağ, bir "blok imzalayanlar" federasyonu tarafından güvence altına alınır. Blok imzalayanlardan oluşan bir çoğunluk protokolü takip ettiği sürece sistem çatallanmalara karşı güvenlidir. Verimlilik için blok oluşturma, tek bir "blok oluşturucuya" devredilir. Ağdaki herhangi bir düğüm blokları doğrulayabilir ve işlemleri ağa gönderebilir.

Chain Core, Zincir Protokolünü uygulayan bir kurumsal yazılım ürünüdür. Açık kaynaklı bir geliştirici sürümü ücretsiz olarak mevcuttur ve Chain, serbestçe erişilebilen bir test ağı olarak bir Zincir blok zinciri ağını işletir.

Token adı: Chain
Token sembolü: XCN

Web sitesi: https://chain.com/token/

Chain (XCN) Token nereden satın alabilirim?

Chain (XCN) Token Nasıl Satın Alabilirim

Chain (XCN) Token NEREDEN ALINIR?

Chain (XCN) Token şuanda Gate.io borsasında satılmaktadır.

GATE.İO KAYIT OLUP Chain (XCN) Token ALMAK İÇİN (REFERANSLI)

https://www.gate.io/ref/4040784

BİNANCE REFERANS İNDİRİMLİ ÜYE OLMAK İÇİN TIKLAYINIZ

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

Threads beğeni satın al

backlink Spor haberleri fen bilimleri vozol 10000 Likit

Bosna Hersekde Üniversite Okumak