Catgirl (CATGIRL) Coin Nedir? Catgirl (CATGIRL) Token Geleceği

Öğretmen haberleri ve gelişmelerden hemen haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

CATGIRL, gerçek dünya kullanımı ile NFT odaklı, topluluk odaklı bir kripto para birimidir.

Catgirl, gerçek dünyada kullanılan, topluluk odaklı bir NFT kripto para birimi olarak 2021'in 3. çeyreğinde tanıtılan bir projedir. Yaratıcılar, kitlelerini memnun etmek ve deflasyon ve anında ödüller yoluyla madeni para sahipleri için faydaları en üst düzeye çıkarmak için ellerinden geleni yapıyorlar.

Resmi web sitesi , kullanıcıların Catgirl Marketplace'teki sertifikalı koleksiyon NFT'lerine ve ayrıca yükseltme karakterlerine ve Catgirl Workshop'taki görünümlerine sahip olabileceklerini belirtiyor. Ekip, özellikle Catgirls ve tüm görsellerin yaratılmasında yer alan yetenekli tasarımcıları ve sanatçıları öne çıkarıyor. Platformun geliştiricileri, projelerinin izleyiciler tarafından bir mem-para olarak algılandığını anlıyorlar, ancak aynı zamanda girişimlere ve yatırımlara yönelik ciddi taahhütlerini de not ediyorlar.

Catgirl'in net bir ürün fikri ve buradan kontrol edebileceğiniz gerçekçi bir yol haritası var . Şirket genç, Mayıs 2021'in sonunda piyasaya sürüldü ve geliştiricilerin ana hedefi bir ürün çıkarmak ve madalyonun geleceği için ciddiyetlerini kanıtlamaktı.

Catgirl'in Kurucuları Kimdir?

Catgirl, şimdilik kimliklerini açıklamamayı tercih eden üç kişi tarafından kuruldu. Ekip, önde gelen bir geliştiriciden (yazılım geliştirmede on yıllık deneyime ve çeşitli programlama dilleri bilgisine sahip bir profesyonel), bir grafik tasarımcıdan ve web geliştiricisinden (HTML, CSS, JavaScript kullanarak dört yıllık web geliştirme ve dokuz yıllık deneyime sahip) oluşur. grafik tasarım) ve pazarlama başkanı (içerik oluşturma ve sosyal medya yönetiminden de sorumlu bir yazar. Pazarlama başkanı aynı zamanda bir sanatçıdır ve orijinal karakterler yaratır, SEO ve sosyal reklam kampanyalarında deneyime sahiptir ve birkaç popüler anime başlattı Instagram'ın varlığının başlangıcındaki projeler).

Catgirl'ü (CATGIRL) Benzersiz Yapan Nedir?

Catgirl platformu tanıtmak amacıyla oluşturulan NFT , daha geniş bir kitleye anime kültürüne olan tema, arayüz ve yönlendirme ile kullanıcıların ilgisini. CATGIRL kesinlikle bir mem jetonunun özelliklerine sahiptir, ancak bunun dışında jeton daha çok bir NFT'dir ve geliştiricilerin önceliği, toplu pazarlama için bir standart değil, tam teşekküllü bir oyun platformu oluşturmaktır. Catgirl, anime'nin kripto para birimleri dünyasına entegrasyonunun NFT pazarında daha fazla fırsat yaratacağını ve farklı bir dönem başlatacağını iddia ediyor.

Token adı: Catgirl 
Token sembolü: CATGIRL

Web Sitesi: https://www.catgirl.io

BİNANCE REFERANS İNDİRİMLİ ÜYE OLMAK İÇİN TIKLAYINIZ

Catgirl (CATGIRL) Coin nereden satın alabilirim?

Catgirl (CATGIRL) Coin  Nereden Satın Alabilirim

Catgirl (CATGIRL) Coin NEREDEN ALINIR?

Catgirl (CATGIRL) Coin  şuanda Gate.io borsasında satılmaktadır.

GATE.İO KAYIT OLUP Catgirl (CATGIRL) Coin  ALMAK İÇİN (REFERANSLI)

https://www.gate.io/ref/4040784

BİNANCE REFERANS İNDİRİMLİ ÜYE OLMAK İÇİN TIKLAYINIZ

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

Threads beğeni satın al

backlink Spor haberleri fen bilimleri vozol 10000 Likit

Bosna Hersekde Üniversite Okumak