Casper (CSPR) Coin nedir? Casper Coin (CSPR) Yorumları

Öğretmen haberleri ve gelişmelerden hemen haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

CASPER CSPR COİN NEDİR?

Casper ağı ilk canlı Proof of Stake blok zinciridir. Casper coin ise Coinlist borsasında listelenen, Coinlist kripto para borsasının kripto para çalışmasıdır.

Casper Labs şirketinin amacı Casper coin blok zincirini ana akıma getirmek ve inşaatçılar tarafından desteklenen daha açık ve şeffaf ağlar oluşturmaktır.

CSPR, Casper ağının içinde yer alan jetonları tanımlamak için kullanılır. Ağ katılımcıları bu jetonları hesaplama ücretlerini ödemek için kullanır ve ağ işlemlerini işleyen doğrulayıcıları ödüllendirir.

Casper, Ethereum geliştiricileri tarafından tasarlanan orijinal CBC Casper spesifikasyonlarından oluşturuldu. Bu arada, proof-of-stake gerçek dünya işlerine göre ölçeklenen ademi merkeziyetçiliği korurken işlemleri hızlı bir şekilde doğrular.

BİNANCE REFERANS İNDİRİMLİ ÜYE OLMAK İÇİN TIKLAYINIZ

Casper ağı, kullanılabilirlik, ademi merkeziyetçilik, güvenlik veya ölçeklenebilirlikten ödün vermeyerek gerçek dünya uygulamaları için tasarlanmış, tek katmanlı bir Proof-of-Stake blok zinciridir.

Casper’ın misyonu, blok zincirini ana akıma getirerek, daha açık ve şeffaf ağlar oluşturmaktır.

CSPR, Casper ağının yerel tokenıdır. Casper, ağı korumak ve sürdürmek için PoS mutabakat mekanizmasına katılan doğrulayıcıları ödüllendirmek amacıyla CSPR’ye güveniyor.

CSPR tokenı, ilk halka açık token satışı için yalnızca CoinList aracılığıyla kullanılabilir. CSPR kilitlenme süreleri sona erince, tokenın her yetki alanı uyumluluğuna göre diğer platformlarda kullanılabilir olması bekleniyor.

Casper, Casperlabs firmasının geliştirdiği bir block zincir olmakla beraber, Coinlist kripto para borsasının ICO projesidir.

ICO (Initial coin offering) basitçe bir proje için toplanan ilk paradır. Proje sahipleri projelerini tanıtarak gerçekleştirebilmek için yatırımcılardan finansal yardım isterler.

Yatırımcılar ön satış ile dağıtılan coinleri veya hisseleri alarak hem projeye katkıda bulunurlar hem de aldıkları coin ve tokenlerin ilerde değerleneceğini öngörerek kazanç elde edeceklerini düşünürler.

Daha önce Coinlist e ön satışı olan Flow fiyatını 400 kat artırmıştı. Bu yüzden yatırımcılar bu projeye oldukça ilgi gösteriyor. Casper i destekleyen firmalar ve ekibi oldukça iyi görünüyor.

CSPR Tokeni Nasıl Alabilirim?
CSPR token şuanda gate.io borsasında satışta bulunmaktadır. 

GATE.İO KAYIT OLUP CSPR ALMAK İÇİN (REFERANSLI): https://www.gate.io/ref/4040784

Casper coin ön satışı 3 seçenekli olarak geçtiğimiz günlerde yapıldı. 3.seçenekte yaklaşık 350 Bin kişinin bu coini almak için başvurduğu görüldü.

3 opsiyon 19 dakika içinde tükenerek yatırımcıları üzdü.

Bunun üzerine 4.bir ön satış olacağı kaydedildi. 4.Ön satışta maksimum 100 USD'lik alış yapılabilecek ve toplamda 15 bin kişi bu satıştan faydalanacak.

Casper ön satışında 1.opsiyon 0,015 usd'den 800 milyon token, 2.opsiyon 0,02 usd'den 400 milyon token, 3.opsiyonda ise 0,003 usd'den 400 milyon token satış yapılmıştır.

Birinci opsiyon minimum 100 dolar ile 1 yıl kilitli kalmak koşulu ile Casper coini 0.015 dolardan alma imkanı verirken ikinci opsiyon min 50 bin dolarla 0.02 dolardan fakat 6 ay kilitli 3. opsiyon ise 0.03 dolardan min 100 dolar ile 40 gün kilit şartı sunuyor. Opsiyon 1 23 mart türkiye saati ile gece 3 te, opsiyon 2 25 mart saat gece 3’te opsiyon 3 ise 26 mart gece 3’te yapılacaktır. katılabilmek için saat 2 de sıraya girmiş olmak gerekiyor.

Uzun vadeli yatırım yapmak için uygun bir proje gibi görünüyor maliyeti çok yüksek olmaması ve güvenilir bir borsada listelenecek olması projenin diğer olumlu yanları.

Casper Labs Nedir ?

CasperLabs, kurumsal ve geliştiricilerin benimsemesi için optimize edilmiş açık kaynaklı bir blok zinciri olan Casper‘ı geliştirir ve sürdürür. Casper Labs network’ü, en iyi ölçekleme teknolojilerini desteklemek için upgrade edilebilecek şekilde oluşturulmuş. Eşzamanlı çalışma, sharding ve yan zincirler gibi.

Popüler ve donanımlı, gerekli altyapıya sahip araçlar ve iş akışları oluşturularak memnun bir son kullanıcı deneyimi yaşatmak hedeflenmiş. Casper Labs’te uygulamaları (app) zaten bildiğiniz diller ve araçlar ile yazabilirsiniz. Bilgisayarınızda ve blockchain’de çalışan uygulamalar (Rust gibi) yazmak için Web Assembly (Wasm) ile derlenen herhangi bir dili kullanmanız mümkün.

BİNANCE REFERANS İNDİRİMLİ ÜYE OLMAK İÇİN TIKLAYINIZ

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

Threads beğeni satın al

backlink Spor haberleri fen bilimleri vozol 10000 Likit

Bosna Hersekde Üniversite Okumak