Bytecoin (BCN) Nedir? Bytecoin (BCN) Geleceği ve Yorumları

Öğretmen haberleri ve gelişmelerden hemen haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Bytecoin BCN nedir?


Bytecoin, herkesin Bytecoin ağ gelişimine katılmasına izin veren açık kaynak kodlu, merkezi olmayan bir kripto para birimi. Gizlilik ve güvenlik Bytecoin’in doğal olarak en önemli unsurları olarak yer alıyor.

Bytecoin Nedir?


Bytecoin, anonim işlemler sağlamak için CryptoNote halka imzalarını kullanan izlenemeyen bir kripto para birimidir. Öncelikle eşler arası (p2p) ödeme sistemi olan Bytecoin, Bitcoin ile aynı kullanım durumlarının çoğuna sahiptir.

2012 yılında kurulan Bytecoin, en erken geliştirilen kripto para birimlerinden biridir. Yakın zamana kadar madalyonun arkasındaki ekip kendilerini anonim tuttu. Ancak şimdi, birden fazla iletişim kanalı açtılar, bazı anonimlik katmanlarını çıkardılar ve hatta birkaç yerel topluluk oluşturdular.

Bytecoin’in arkasındaki fikri anlamak zor değil. Bytecoin bireysel gizliliği korumak, iş için riski en aza indirmek amacıyla tasarlanmış bir kripto para birimi. Proje 2012 yılından beri devam ediyor. Bytecoin’in ekibi ise projeyi bu aşamalara getirebilmek ve izlenemez bir ödeme çözümü sağlamak için çok çalıştılar. Bytecoin her ne kadar başarılı bir proje gibi gözükse de bu başarı kolay olmadı.

Bytecoin’in dikkate alınması gereken çeşitli yönleri mevcut. Her şeyden önce Bytecoin’in, işlemleri özel ve izlenemez. Bu, kriptografik algoritmalar kullanılarak veya bu durumda açık kaynaklı CryptoNote teknolojisiyle gerçekleştiriliyor. Ayrıca işlemler sadece izlenemez değil, aynı zamanda bağlanılamaz.

Dahası Bytecoin deflasyon üzerine odaklanıyor, bu da coin’lerin zamanla daha pahalı hale gelmesi anlamına geliyor.

Her 120 saniyede bir azalan BCN blok ödülü ile, bu para biriminin artık madencilik ile çıkarılamayacağı bir nokta olacak. Ancak, bu aşamalı bir süreç olacak ve madencilik yönü aniden ortadan kalkmayacak.

Bytecoin’in gizlilik odaklı yapısı göz önüne alındığında, BCN madencilerinin, gizlilik odaklı birçok para biriminde bulamadıkları bir şey olan kullanıcıların finansal verilerine erişemediklerini de belirtmek gerekiyor.

Ek olarak, Bytecoin API, bunu tercih edenler için ek bir güvenlik derecesi sağlayacak olan çoklu imza çözümleri için destek sağlıyor.

Bytecoin nasıl alınır?


BCN’yi, düşük komisyon ücretleri ve stabil altyapısıyla kısa zamanda popüler bir borsa haline gelen Gate.io kullanarak alabilirsiniz.

GATE.İO KAYIT OLUP BCN ALMAK İÇİN (REFERANSLI): 

https://www.gate.io/ref/4040784

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

Threads beğeni satın al

backlink Spor haberleri fen bilimleri vozol 10000 Likit

Bosna Hersekde Üniversite Okumak