Blockchain Brawlers (BRWL) Token Nedir? Blockchain Brawlers (BRWL) Coin Geleceği

Öğretmen haberleri ve gelişmelerden hemen haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

WAX Game Studios tarafından yaratılan Blockchain Brawlers, komik ve eğlenceli bir NFT karakter kadrosuna sahip, metaverse tarihindeki en sıradan kazan-kazan oyunudur. The Iron Pole, Crocodile Dundalk ve Juggernaut (birkaç isim) gibi oyuncuların NFT üstünlüğüne giden yolda mücadele etmelerine yardımcı olan yüksek uçan topuklu bir ragtag tugayından bahsediyoruz. Oyunda 400 "Founder's Edition" Efsanevi 1'e 1 dövüşçü, sınırlı sayıda Ric Flair NFT koleksiyonu, güçlü donanım paketleri, sınırlı sayıda baskı ve çok daha fazlası bulunuyor. BRWL jetonları tarafından desteklenen her Brawler, Blockchain Brawlers oyna-kazan oyununda oyuncular ün ve servet için kavga ederken, kazanırken ve zanaat yaparken ayrılmaz bir rol oynar.

Burada WAX'ta oyunculara bireyselliklerini ifade etme şansı vermeyi seviyoruz. Ayrıca köklerimize saygı göstermeyi de severiz.
Oyuncular olarak, "skins" oyununu oynamaya koşulsuz sevgi duyuyoruz. Şimdi aynı şeyi yapmanıza izin vereceğiz.
“Swag Kits” resmen Blockchain Brawlers'a geliyor! 14 Mart Pazartesi gününden itibaren ilk "Beş Gün Hediye Verme" programımızı başlatacağız.
Bu beş gün boyunca, "The Neon Freak Kit" adlı ilk Swag Kitimizin çok sınırlı bir sürümünü ücretsiz olarak dağıtacağız. Bunları asla satmayacağız, ancak bir tane alacak kadar şanslıysanız yapabilirsiniz.
Çalışma şekli basittir - bir NFT olacak bir Swag Kit'e sahip olun ve bunu standart Brawler'ınıza ekleyin. Mevcut Swag Kit'inizi ve mevcut Standard Brawler NFT'nizi yakacağız ve yeni Swag Kit'inizle (yepyeni bir nane numarasıyla birlikte) donatılan Brawler'ınızın yepyeni bir NFT'sini yayınlayacağız. Bu, wdny.io'daki koleksiyon hazırlama akışımıza benzer şekilde yapılacak ancak oyun içinde işlenecektir.

Token adı: Blockchain Brawlers
Token sembolü: BRWL

Web sitesi: https://www.bcbrawlers.com/

Blockchain Brawlers (BRWL) Token nereden satın alabilirim?

Blockchain Brawlers (BRWL) Token Nasıl Satın Alabilirim

Blockchain Brawlers (BRWL) Token NEREDEN ALINIR?

Blockchain Brawlers (BRWL) Token şuanda Gate.io borsasında satılmaktadır.

GATE.İO KAYIT OLUP Blockchain Brawlers (BRWL) Token ALMAK İÇİN (REFERANSLI)

https://www.gate.io/ref/4040784

BİNANCE REFERANS İNDİRİMLİ ÜYE OLMAK İÇİN TIKLAYINIZ

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

Threads beğeni satın al

backlink Spor haberleri fen bilimleri vozol 10000 Likit

Bosna Hersekde Üniversite Okumak