Beta Finance Nedir, Binance Beta Finance Ne Anlama Geliyor?

Öğretmen haberleri ve gelişmelerden hemen haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Proje Tanıtımı
Beta Finance
, kripto para ödünç vermek, ödünç almak ve kısa devre yapmak için zincirler arası izinsiz bir para piyasası protokolüdür. Beta Finance, DeFi yerlilerinin bir ticaret ve karşı oynaklığın karşı tarafını almalarını sağlayan basit, entegre bir "1-Tıklama" kısa filmi yarattı ve aynı zamanda herkesin, her yerde, her zaman bir jeton için otomatik olarak para piyasaları oluşturmasını ve kilidini açmasını sağladı. yeni varlık kullanımı.
Kesintisiz, entegre bir kullanıcı deneyimi sağlamaya yoğun bir şekilde odaklanan Beta Finans, kısa pozisyonları başlatmak, yönetmek ve kapatmak için DeFi'de iyi bir yerdir. Borç verenler, herhangi bir jetonu ödünç verebilir, henüz mevcut değilse piyasayı izinsiz olarak yaratabilir ve pozisyonlarından getiri elde etmeye başlayabilir. Yatırımcılar, kısa vadeli işlemler ve riskten korunma stratejileri yürütmek için bir prim ödeyebilirler.
Beta Finance'in misyonu, kritik DeFi araçları ve altyapısı oluşturarak DeFi'nin bireyler ve kurumlar tarafından uzun vadeli, genel olarak benimsenmesi için daha fazla istikrarı kolaylaştırmaktır.
Beta Finans'ın (BETA) yerel yardımcı programı belirteci, platformu geliştirmek ve yükseltmek için kullanılmak üzere tasarlanmıştır. Mevcut ve planlanan kullanım durumları, stake teşvikleri, yönetişim ve likidite madenciliğini içerir.

Temel Özellikler ve Öne Çıkanlar
"1 Tıklama" Kısa Aracı: Beta Finans, DeFi kullanıcılarının atomik bir işlemde açığa satış yapmasına olanak tanıyan basit, entegre bir araç sağlar. Kullanıcılar, ilgili metrikleri (fiyat etkisi, kayma vb.) doğrudan arayüz üzerinden görüntüleyebilir ve kendi gösterge tablosunda konumlarını kolayca yönetebilir ve güncelleyebilir.
İzinsiz para piyasaları: Beta Finance, kullanıcıların herhangi bir ERC20 jetonu için otomatik olarak bir para piyasası oluşturmasına olanak tanır. Kesirli NFT'lerden olgun jetonlara kadar her şey Beta Finans'ta listelenebilir.
Yalıtılmış Teminat Modeli: Değişken varlıkları desteklemek için Beta Finance, kullanıcıların yalnızca bir pozisyonla açıkça ilişkilendirilen teminattan sorumlu olduğu izole bir teminat modeli sunar.
Kullanıcı dostu: Beta Finance dApp, kullanıcı deneyimine yoğun bir şekilde odaklanır ve yeni ve deneyimli DeFi kullanıcıları için yararlı olan temiz, arkadaş canlısı ve bilgilendirici bir deneyim için güzel bir tasarım sunar.
Optimize edilmiş işlemler: Varsayılan olarak Beta Finance, kısa bir pozisyon başlatırken tüm entegre DEX borsalarında en uygun ticareti hesaplar.

Referans göstererek % 20 komisyon indirimli Binance üyeliği için TIKLAYINIZ

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

YKS KİTAPLARI Nazilli Haber