Axie Infinity (AXS) Coin Nedir? Axie Infinity (AXS) Coin Geleceği, Yorumlar

Öğretmen haberleri ve gelişmelerden hemen haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Axie Infinity (AXS) Coin, kısmen oyuncuları tarafından sahip olunan ve işletilen Blockchain tabanlı bir işlem ve savaş oyunu olan Axie Infinity’nin yerel kripto para birimidir. Pokemon ve Tamagotchi gibi popüler oyunlardan esinlenen Axie Infinity, oyuncuların Axies olarak bilinen token tabanlı yaratıkları toplamasına, üretmesine, yetiştirmesine, savaşmasına ve takas etmesine olanak tanıyor.


Axie Infinity (AXS) Nedir?
Axie Infinity (AXS), tüm Axie topluluğu üyelerini birbirine bağlayan token’dır. AXS sahipleri, token’ları kullanırlarsa, oyunu oynarlarsa ve önemli yönetim oylamalarına katılırlarsa ödül kazanabiliyor. Oyuncular ayrıca Axie Infinity Universe içinde çeşitli oyunlar oynadıklarında ve kullanıcı tarafından oluşturulan içerik girişimleri aracılığıyla da AXS kazanabiliyor.

Axie Infinity (AXS) Kurucuları Kimlerdir?

Axie Infinity, 2018 yılında, öncelikle Vietnam merkezli bir ekibe sahip teknoloji odaklı bir oyun geliştiricisi olan Sky Mavis tarafından oluşturuldu. Trung Nguyen ve Aleksander Larsen tarafından ortak kuruldu.Trung Nguyen, platformun şu anki CEO'sudur. Nguyen, bilgisayar yazılımı mühendisliği bölümünden mezun oldu ve Axie Infinity'yi kurmadan önce Anduin İşlemlerinde yazılım mühendisi olarak çalıştı. Eski rekabetçi oyuncu Aleksander Larsen, platformun kurucu ortağı ve COO'su olarak da kabul ediliyor. Larsen, 2017'den beri blockchain oyunlarında çalışıyor. Daha önce Norveç Hükümeti Güvenlik Teşkilatı için üst düzey güvenlik görevlisi olarak çalıştı ve halen Blockchain Game Alliance'da Yönetim Kurulu Sekreteri olarak görev yapıyor.Axie Infinity ekibi toplamda 25 tam zamanlı çalışandan oluşmaktadır ve bunların çoğu oyun geliştirme konusunda tecrübelidir.

Axie Infinity'yi Benzersiz Yapan Nedir?

Her Axie, her biri kendi savaş hareketine sahip olan yüzlerce farklı potansiyel vücut parçasından altısına sahiptir. Bu, Axies arasında esasen sonsuz çeşitlilik yaratır, çoğu Axies nispeten zayıf istatistiklere sahipken, vücut parçalarının en güçlü kombinasyonuna sahip olanlar inanılmaz istatistiklere sahip olabilir.Diğer bazı blok zinciri tabanlı savaş ve yetiştirme oyunlarının aksine, her Axie, Axies popülasyonunu kontrol etmeye yardımcı olmak için toplamda yalnızca yedi kez yetiştirilebilir.Axie Infinity, oyuncuların kendi Axie'lerini üremek için uygun bir eşleşme bulmalarına yardımcı olacak ve nadir veya güçlü bir yavru üretme şansını en üst düzeye çıkaracak kendi çiftleşme merkezine sahiptir. Axies üretmek için Small Love Potion (SLP) tokenlerine ek olarak 0,005 ETH'ye mal oluyor.AXS simgesi sahiplerinden yakında mümkün olacak hissesini düzenli ödülleri almak için kendi belirteçleri. Ancak diğer bazı hisseli varlıkların aksine, AXS sahiplerinin de ödüllerini talep etmek için oy vermeleri ve oynamaları gerekecek.

Axie Infinity Coin Nasıl Alınır?

Axie Infinity (AXS) Coin Nereden Satın Alabilirim?

Axie Infinity (AXS) Coin NEREDEN ALINIR?

Axie Infinity (AXS) Coin şuanda Gate.io borsasında da satılmaktadır.

GATE.İO KAYIT OLUP Axie Infinity (AXS) Coin ALMAK İÇİN (REFERANSLI): 

https://www.gate.io/ref/4040784

AXS token’ları platformda üç şekilde kullanılabiliyor:

300'den fazla kripto para ile al-sat yapmak, lending ve staking'den kazanç sağlamak için bu linkten Binance'ye üye olabilirsiniz.


Staking: Oyuncular, yeni oluşturulan AXS’yi almak için token’larını kilitleyebiliyor. Stakerların ayrıca ödül talep etmek için oy kullanması ve oynaması gerekiyor.
Ödemeler: AXS, Axie NFT pazarında para birimi olarak kabul ediliyor. AXS, Axie ekibi tarafından yürütülen belirli satış / müzayedelere katılım için uygunluğu belirlemek için de kullanılabiliyor.
Yönetim: 2021’in başlarında, Topluluk Hazinesi yayınlanacak ve Axie Infinity tarafından elde edilen gelirlerin yanı sıra stake etme ödüllerinin bir kısmını almaya başlayacak. Bu hazine, ağ yeterince merkezsiz hale geldiğinde AXS stakerları tarafından yönetilecek.


Bunlara ek olarak her Axie, farklı niteliklere ve güçlere sahip, non-fungible bir token’dır ve kazanan ekip, Axie’nin istatistiklerini yükseltmek veya vücut parçalarını geliştirmek için kullanılan daha fazla deneyim puanı kazanarak 3’e 3 savaşlara girilebilir. Bu Axies, Axie pazarında kullanılabilen veya satılabilen yeni ve benzersiz yavrular üretmek için bir araya getirilebilir.

Öte yandan oyun içinde her Axie, her biri kendi savaş hareketine sahip olan yüzlerce farklı potansiyel vücut parçasından altısına sahip. Bu, Axies arasında esasen sonsuz çeşitlilik yaratıyor, çoğu Axies nispeten zayıf istatistiklere sahipken, vücut parçalarının en güçlü kombinasyonuna sahip olanlar inanılmaz istatistiklere sahip olabilir.

Diğer bazı blok zinciri tabanlı savaş oyunlarının aksine, her Axie, Axies popülasyonunu kontrol etmeye yardımcı olmak için toplamda yalnızca yedi kez yetiştirilebiliyor.

AXS Coin Yorum
AXS coin özellikle oyun tutkunu yatırımcıların dikkatini çekiyor gibi görünüyor. Bununla birlikte bazı yatırımcılar Axie Infinity Coin’in gelecek vaat ettiğini ve önümüzdeki aylarda en çok konuşulan kriptolardan olacağını da ifade ediyor.

Bunlara ek olarak AXS Coin henüz çok yeni olduğu için bir yandan da temkinli yaklaşılan bir kripto para olarak nitelendiriliyor. Çok yeni olmasına rağmen AXS coin’in güncel rakamları gelecek beklentiler ile ilgili ipuçları verebilir.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

Threads beğeni satın al

backlink Spor haberleri fen bilimleri vozol 10000 Likit

Bosna Hersekde Üniversite Okumak