Automata Network (ATA) Nedir? Nasıl Automata Network (ATA) Kazanılır?

Öğretmen haberleri ve gelişmelerden hemen haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Binance Launchpool’un her yeni projesi de bu sebeple bir hayli önemli ve Binance‘in başarısını devam ettirebilmesi için oldukça kritik projelerin seçildiği biliniyor.

Binance Launchpool tarafından yapılan son açıklamada ise yeni projenin Automata (ATA) olduğu vurgulandı. Binance kullanıcıları, belirtilen süre içerisinde Binance Coin (BNB), Binance USD (BUSD) ve Polkadot (DOT) stake ederek ATA elde edebilecek.

ATA Nedir?

Binance 7 Haziran 2021 tarihinde ise ATA’yı listeleyecek. ATA, anonim oylama ve MEV gibi ek özelliklere sahip bulunacak ve hem gizlilik hem de ağdakilerin özgürlüğünü üst düzeye çıkarmak açısından kendisine özel bir hedef belirliyor. ATA ayrıca yönetişim, madencilik ödülleri, protokol ücretleri ve Geode isimli token satışlarına katılması için de kullanım yapılmış olacak. Geode isimli token satış platformu için de Launchpool’a benzeyecek bir modelin izlenmesi gerekecek.

Nasıl Automate Network (ATA) Kazanılır?
Automata, Binance Launchpool’un 20. projesi olacak. Merkezsiz bir hizmet protokolü olarak tanıtılan ATA, merkezsiz uygulamalar (dApp) için bir tür gizlilik odaklı ara yazılım katmanı şeklinde hizmet verecek. Kullanıcılar 2 Haziran 2021 tarihinden itibaren 30 gün boyunca BNB, DOT ve BUSD stake edebilecek.

Binance, 7 Haziran 2021 tarihinde ise ATA’yı İnovasyon Bölgesi içerisinde listeleyecek. İlk listelenme ile beraber ATA/BTC, ATA/BNB, ATA/BUSD ve ATA/USDT işlem çiftlerinin alım satıma sunulacağı vurgulandı. Toplamda 1 milyar arzı bulunan ATA’nın sadece %4’lük maksimum token arzı Launchpool ödülleri olarak verilecek.

Automate Network (ATA) Nedir?
Peki Binance’in seçtiği ATA projesi tam olarak nedir ve neyi amaçlıyor? DApp’ler için gizlilik odaklı bir ara yazılım hizmeti verecek olan Automata Network, anonim oylama veya Miner Extractable Value (MEV) Minimization gibi ek özellikler sayesinde aslında hem gizliliği hem de ağdakilerin özgürlüğünü üst düzeye çıkartmayı hedefliyor.

Automata Network’ün kendi kripto parası olan ATA da yönetişim, madencilik ödülleri, protokol ücretleri ve Geode isimli token satışlarına katılmak için kullanılabilecek. Geode isimli token satış platformu için aynı Launchpool’a benzer bir model izleneceği söylenebilir.

Son dönemde token satış platformlarının hiç olmadığı kadar popüler olduğu biliniyor. Ethereum ağında bunun gibi birçok proje rekor yükseliş elde etti ve Binance Launchpool da bu modelin işe yaradığını göstermekte.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

Threads beğeni satın al

backlink Spor haberleri fen bilimleri vozol 10000 Likit

Bosna Hersekde Üniversite Okumak