Arkham (ARKM) Token Nedir? Arkham (ARKM) Coin Geleceği

Öğretmen haberleri ve gelişmelerden hemen haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Arkham (ARKM), yapay zeka ile blok zincirinin isimsizleştirilmesine güç veren, kazanılacak bir istihbarat ekonomisidir.
Arkham, kullanıcılara kripto para birimi işlemlerinin arkasındaki kişileri ve şirketleri göstererek blok zincirini anonimleştirmek için yapay zekayı kullanır; ve Arkham, geniş ölçekte blockchain verilerinin alıcılarını ve satıcılarını eşleştiren bir istihbarat ekonomisi olan Intel-to-earn'ı tanıtıyor.
ARKM, Arkham platformunun yerel hizmet belirtecidir. Faydası, Arkham Intel Exchange'in premium özelliklerine indirimli olarak erişmek için bir para birimi olarak kullanmayı, intel exchange pazarındaki işlemleri kolaylaştırmak için teşvikleri ve Yönetişimi içerir.

BİNANCE REFERANS İNDİRİMLİ ÜYE OLUP Arkham (ARKM) Token ALMAK İÇİN TIKLAYINIZ
Temel Özellikler ve Öne Çıkanlar
Arkham, zincir üstü şeffaflığı artırmak için sözde anonim meta verileri anonimleştirmeyi amaçlayan bir veri zekası platformudur. Arkham, topluluğun veri alıp satmasına izin veren kendi istihbarat pazarına ve varlıkları adreslere göre toplayan, filtreleyen ve etiketleyen tescilli bir AI motoru olan Ulttra'ya sahiptir.
Ultra - Ultra, adresleri gerçek dünyadaki varlıklarla algoritmik olarak eşleştiren yapay zeka destekli bir motor olan Arkham'ın arkasındaki teknolojidir. Ultra, Palantir ve OpenAI'nin kurucularının desteğiyle Arkham'ın temel katkıda bulunanları tarafından 3 yıldan fazla bir sürede geliştirildi.
Intel Exchange - Kripto kullanıcıları daha sofistike hale geldikçe blok zinciri zekasına yönelik büyük ve artan bir talep var. Ayrıca, blockchain zekası toplayan büyük ve büyüyen bir blockchain dedektifleri topluluğu da var. Ancak, bu alıcılar ve satıcılarla eşleşen bir pazar yoktur, bu nedenle kripto kullanıcıları değerli bilgileri kaçırır ve dedektiflere çalışmaları için ödeme yapılmaz. Arkham Intel Exchange, bu pazarı yaratarak, akıllı sözleşme ödülleri ve müzayedeler aracılığıyla istihbaratın alınıp satılmasına olanak tanır.

BİNANCE REFERANS İNDİRİMLİ ÜYE OLUP Arkham (ARKM)TOKEN ALMAK İÇİN TIKLAYINIZ

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

Threads beğeni satın al

backlink Spor haberleri fen bilimleri vozol 10000 Likit

Bosna Hersekde Üniversite Okumak