Ardor (ARDR) Coin Nedir, Nereden Alınır?

Öğretmen haberleri ve gelişmelerden hemen haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

 Ardor kendisini, işdünyası için ilk ölçeklenebilir blok-zincir servis platformu olarak konumlandırıyor. Bu beklentileri karşılamak şüphesiz hiç kolay olmayacak. 

Ardor’un Misyonu

Dünyanın dört bir yanındaki şirketler, blok zincir teknolojisine son zamanlarda büyük ilgi gösteriyorlar. Bununla birlikte, hepsi kendi çözümlerini geliştirmek istemiyor. Şirketlere hizmet olarak bir blok zincirin getirilmesi çok mantıklı ve Ardor bu konuda bir etki yaratacak şekilde tasarlandı. Başka şirketler şu anda benzer hizmetleri sunuyor; Microsoft muhtemelen şu anda hizmet olarak blok zincirinin en büyük sağlayıcısı durumunda. Yine de rekabet iyidir.

Ardor’un Teknolojisi
Hizmet olarak bir blok zincir oluşturmak bir şey, ancak şirketlere çekici kılmak tamamen başka bir şeydir. Bunu başarabilmek için, Projenin ekibi teknik açıdan ilginç bir yaklaşım geliştirdi. Her şeyden önce, Ardor, şirketlerin kendi ürünlerini ve hizmetlerini alt zincirleri kavramını kullanarak inşa etmelerini sağlayan benzersiz bir temel-alt zincir mimarisi kullanıyor. Aynı zamanda, bu ürünler Ardor’un ana zinciri tarafından sağlanan güvenlikten yine de faydalanacak. Yan zincirlerin kullanımı, blokchain dünyasında son zamanlarda büyük bir ilgi konusu haline geldi, çünkü bu mantıklı.

Proje, herhangi bir blok zincir çözümünde her zaman olduğu gibi, ne kadar güvenilir olduğuna göre ayakta kalacak veya düşecektir. Bu platform, NXT altyapısının üzerine inşa edilmiştir. Proje hakkında bir nevi NXT 2.0 da diyebiliriz. Kripto para tutkunları, son dört yıldır tüm dünyada insanlar tarafından kullanıldığı için NXT hakkında bilgi sahibi olabilirler. Ayrıca, proje, bugün dünyanın en popüler programlama dillerinden biri olan Java kullanılarak geliştirildi.

Referans göstererek % 20 komisyon indirimli Binance üyeliği için TIKLAYINIZ

ARDR Coin Geleceği
Ardor, Nxt Blockchain’i tarafından destekleniyor. Ardor’un farklılığının Ardor ağına “yavru Blockchain” adı verilen yeni zincirler eklemek için gereken yapı olduğu söylenebilir. Bu yapıda bir adet ana Blockchain (Ardor) ve birçok yavru Blockchain bulunuyor. Ardor’un ana Blockchain’i tamamen hızlı çalışması ve kolay işlem gerçekleştirilmesi için ölçeklendirildi. Ağa yeni bir yavru Blockchain veya proje eklenmek istendiğinde bu yavru Blockchain ana ağın güvenliği altında oluyor ve ana ağın onaylayıcıları sayesinde çalışıyor. Böylece yeni bir yavru Blockchain sadece birkaç saat içerisinde yaratılabiliyor. Yavru Blockchain’lerin kendi token’ları basılabiliyor ve tamamen farklı kullanımlar için ayarlanabiliyorlar.

Ardor ağında örnek olması amacıyla Ignis adında bir yavru Blockchain yaratıldı. Nxt platformunda düzenlenen ICO’da Ignis için 15 milyon dolar fon toplandı. Ignis dijital varlıklarının alınıp satılmasında ve dosya transferlerinde kullanılacak.

ARDR Coin Nasıl Alınır?
ARDR Coin, dünyanın en yüksek işlem hacmine sahip kripto para borsası olan Binance‘den temin edilebilir. Türkçe dil desteği ve kimlik onaysız işlem yapılabilmesi sebebiyle Binance platformu tercih edilebilir.

Blok Zinciri Hizmeti
İlk defa Ardor ekosistemi içerisinde kendi alt zincirlerinizi büyütmek mümıkü olacak. Kendi alt zincirlerinizi oluşturmanın bütün imkânlarını düşünsenize! Sadece NXT’ye bir göz atın. NXT’nin sahip olduğu tüm özelliklere projenin alt zincirlerinde de sahip olunacak:

• Hesap Paylaşımı: Basit isimlerle işlemleri başlatabilirsin. Tüm takma isimler alt zincirin isminden önce sonra erecek.
• Bulut Hizmeti: Tüm verileri blok zincirinde depolayabilirsiniz. Bu özel veya genel olabilir.
• Hesap Kontrolü: Bir üst makamdan onay almadan bir hesabın erişimini sınırlama yada işlemlerini yasaklayabilirsiniz.

Referans göstererek % 20 komisyon indirimli Binance üyeliği için TIKLAYINIZ

Ardor is the latest in the growing field of contenders for blockchain as a service (BaaS) providers. Ardor provides the blockchain infrastructure for businesses and institutions to leverage the strengths of blockchain technology without having to invest in developing custom blockchain solutions. Instead, Ardor offers a main chain that handles blockchain security and decentralization plus customizable child chains that come ready to use, right out of the box, for various business applications. Ardor goes beyond Nxt to solve critical issues of blockchain bloat, scalability, and customization.

Nxt is a well respected, verified, and established blockchain technology with a comparatively long history and an experienced development team. However, as blockchain usage increases over the coming years Nxt, and other blockchain technologies, will face some fundamental problems with payments, scalability, and customization. The first and most straightforward problem is the use of native tokens for transaction fees. Nxt uses a forging proof of stake system, meaning that the total token supply has already been created and new tokens aren’t created with each block. Instead, the forgers that verify the blocks receive a portion of the transaction fees paid on the network. As such, the transaction fees need to be paid in NXT, even if you’ve created a new currency that’s independent of Nxt, you’ll still need to own NXT in order to pay miners, diluting the value of your own currency.

To test Ardor’s capabilities and serve as an example of an operating child chain, the Ardor developers have created Ignis. Ignis will implement all of the customizable features that come from the Nxt code base. Essentially, Ignis will be a proof of concept and could be the first of many more child chains on the Ardor platform. The Ignis ICO recently raised $15 million in funding for development. In the future, Ardor child chains could be used to create equity trading platforms, digital file transfer services, private enterprise blockchain applications, and many more use cases. Ardor’s strengths are quick time to setup and wide customizability, making it a great option for companies looking to leverage blockchain without the resources to dedicate to custom development.

Referans göstererek % 20 komisyon indirimli Binance üyeliği için TIKLAYINIZ

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

Threads beğeni satın al

backlink Spor haberleri fen bilimleri vozol 10000 Likit

Bosna Hersekde Üniversite Okumak