Aeron (ARNX) Coin Nedir? Aeron (ARNX) Token Geleceği, Yorumlar

Öğretmen haberleri ve gelişmelerden hemen haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Aeron (ARNX) Coin Nedir

Aeron ve insanların hayatlarını kurtarmak


Havacılıkla ilgili bir Blockchain projesi olan Aeron, havacılık emniyetine getirdiği çözümle dikkatleri üzerine çekiyor.

Aeron (ARNX) toplam piyasa değeri $318.48K olan bir dijital varlıktır. Aeron küresl kripto para sıralamasında 2072 konumunda yer alır ve günlük ortalama $21.39K işlem hacmi bulunur. An itibariyle $0.00  seviyesinde işlem görmektedir ve son 24 saat içerisinde -94.19 % fiyat değişimi yaşamıştır. Dolaşımda 181 376 309  coin bulunmaktadır. Likidite puanı 0.39  seviyesindedir. BeInCrypto topluluğu tarafından aldığı skor9.784. Resmi Twitter hesabında 36.4K takipçi bulunmaktadır.

Aeron (ARNX) Coin bugünkü fiyatı $0,166620 USD, 24 saatlik işlem hacmi $1.981.007 USD. Aeron son 24 saatte yüzde düştü. Anlık CoinMarketCap sıralaması #1421, piyasa değeri $3.332.402 USD. Dolaşımdaki arz 20.000.000 ARNX coin ve azami seviye arzı. arz mevcut değil.

Aeron ile şu anda işlem yapılan en büyük borsalar Gate.io, HitBTC, ProBit Exchange, Bilaxy, ve . Listeleme yapan diğer borsaları bulabilirsiniz.

Aeron (ARNX) Coin Nereden Satın Alabilirim

Aeron (ARNX) Coin NEREDEN ALINIR?

Aeron (ARNX) Coin şuanda Gate.io borsasında satılmaktadır.

GATE.İO KAYIT OLUP Aeron (ARNX) Coin ALMAK İÇİN (REFERANSLI): 

https://www.gate.io/ref/4040784

Aeron, uçuşlarımızı daha güvenli hale getirmek için havacılık endüstrisi ile ilgili tüm verilerin depolanması, kaydedilmesi ve doğrulanması için merkezi olmayan bir sistem oluşturmak için blockchain tarafından desteklenen yeni havacılık güvenliği standardı olmayı hedefliyor.

Aeron'un çözümü, uçak bakımını ve pilot günlüklerini izlemek için blockchain teknolojisine dayanıyor. Aeron, merkezi olmayan, uçaklar, uçuş okulları ve pilotlarla ilgili küresel verileri barındıran bir veritabanı ve çevrimiçi bir sistem inşa ediyor. Bu elektronik kayıt sistemi, pilotları doğru uçuş saatlerini yansıtan kayıtlara sahip olmaya zorlayarak havacılığı dahil olan herkes için daha güvenli hale getirecektir. Amacı, akıllı blok zinciri tabanlı bir çözüm olan "cepte havayolu" yaratmaktır. Pilotun uygulaması, kişisel uçuş kaydı için bir pilot tarafından kullanılır. Şirket uygulaması, uçak operatörlerinden, bakım organizasyonlarından, uçuş okullarından ve sabit üs operatörlerinden verileri toplar ve doğrular. Hava Trafik Kontrolü, pilot veya operatör ile herhangi bir Aeron veri kaynağı arasında herhangi bir veri uyuşmazlığı olması durumunda, havacılık yetkilileri sorunu hızla tespit edip ortadan kaldırabilir.

Aeron (ARN) yardımcı program belirteci, Aeron ürünlerine dahil edilmiştir. Ürün kullanımını geliştirmeye, ekosisteme katkı sağlamaya, ürün erişimine ve sahipliğe izin vermeye yardımcı olur. ARN, bir önyükleme anlaşmasıdır. Jeton, Aeron platformundaki değerli özelliklere erişim sağlarken, Aeron mobil uygulamaları ile sınırlı olmayacaktır.


 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

Threads beğeni satın al

backlink Spor haberleri fen bilimleri vozol 10000 Likit

Bosna Hersekde Üniversite Okumak