Heykeltıraş Mermere Ne İse Öğretmende Öğrenciye Odur Sözü İle İlgili Kompozisyon

Öğretmen haberleri ve gelişmelerden hemen haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

HEYKELTIRAŞ MERMERE NE İSE ÖĞRETMENDE ÖĞRENCİYE ODUR

Heykeltıraşlar, bilgi ve birikimlerini kullanarak iç güzelliğini, zenginliğini taşlara yansıtıp güzel eserler ortaya çıkarmak ister. Öğretmenlerde tıpkı heykeltıraş gibi iyi öğrenciler yetiştirmek ister. Heykeltıraşların sanat eseri yaptığı heykeller ise öğretmenlerin sanat eseri de yetiştirdiği öğrencileridir.

Heykeltıraşlar, bilgi ve becerilerini ince işçilikle, emekle ve azimle taşlara, mermerlere işlerler. Öğretmenlerde heykeltıraşların taşları, mermerleri işlediği gibi öğrencilerini işlerler. Tüm bilgi ve birikimlerini onlara en iyi şekilde aktarmaya çalışırlar. Bilgili ve başarılı öğrenciler ortaya çıkarmak isterler ve bununla gurur duyarlar.

Bir heykeltıraşın yaptığı eser herkes tarafından bilinirse veya insanlar bu eseri kimin ortaya çıkardığını sorgularsa o heykeltıraş gurur duyar. Öğretmende toplumun yararına faydalı olan bir kişi yetiştirirse işte bu kişi benim öğrencimdi onu ben yetiştirdim deyip gurur duyar. Hem heykeltıraşların hemde öğretmenlerin hedefleri aynıdır. Ortaya iyi eserler çıkarmaktır.
İşte bu yüzden Heykeltıraş Mermere Ne İse Öğretmende Öğrenciye Odur.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

Threads beğeni satın al

backlink Spor haberleri fen bilimleri vozol 10000 Likit

Bosna Hersekde Üniversite Okumak