Anneyle İlgili Kompozisyon

Öğretmen haberleri ve gelişmelerden hemen haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Annelik özünde farklı kişiler tarafından farklı tanımlanabilir!! Bazıları için çocuk yetiştirme sanatı olabilir, bazıları için bir hanımefendinin tüm ev işlerini ve çocuklarını kariyeriyle birlikte yönetme şekli olabilir. Ve bazılarına göre kişiliklerini tanımlayan bir şey olabilir. Anneliği tek bir grup altında kategorize etme kavramını sıyırmak ve her insanın kendi anneliği kategorize etmesine izin vermek günün ihtiyacıdır. Annelik herkesi farklı şekilde etkiler ve buna saygı duyulması gerekir.

Sadece fiziksel bedeninizden çocuğu doğurduğunuzda anne denilebilmeniz gerekmez. Çoğu durumda, çocuğu doğurduğunuzda anne olursunuz. Ama aslında, annelik sadece fiziksel bir olaydan çok daha fazlasıdır. Çocuklarını henüz dünyaya getirmemiş, anne olmanın sorumluluğunu en güzel şekilde üstlenmiş pek çok anne olmuştur. Bir de çocuklarını bırakıp anne olmanın özüne saygı duymayan anneler olmuştur. Bu, çocuğu doğurmanın mutlaka annelikle ilgili olmadığını açıkça ortaya koyuyor.

Annelik, bir karşılık beklemeden, kalbinin en derin köşesinden birini beslemek ve sevmek sanatıyla tanımlanır. Biri size yemek veriyorsa bu bir anne yapmaz. Anne olmanın tek şartı sana yemek fırlatmak değil, onu anne yapan, sunduğu sevgidir. Bir anne tüm kötü alışkanlıklarınızı bilir ve o zaman bile sizi sever, çocuklarına korkusuz ve dürüst bir yaşam sanatı yerine yaşama sanatını öğretir. Çocuğunun hayalleri ve tutkularıyla ilgilenir. Korkularınız ve acılarınızla cesurca savaşmanıza yardımcı olacaktır.

Biyolojik anneleri onlar için bir anneden yapması beklenen hiçbir şeyi yapmamış birçok insan olabilir. Ve böyle bir sürü insan var. Annelik işi kolay değil. Bir anne son nefesine kadar çocuklarının sorunlarıyla ilgilenir ve hayatlarının herhangi bir aşamasında bu sorunlarla uğraşmaktan asla çekinmezler.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

Threads beğeni satın al

backlink Spor haberleri fen bilimleri vozol 10000 Likit

Bosna Hersekde Üniversite Okumak