Müge Anlı Kimdir, Hayatı ve Biyografisi Hakkında Bilgi

Öğretmen haberleri ve gelişmelerden hemen haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Müge Anlı kimdir?
Müge Anlı Biyografi ;
Doğum Tarihi : 19/12/1973
Doğum Yeri : İSTANBUL
Meslek : Sunuculuk
Burç : Yay
Favori Sporu : Yürüyüş

Müge Anlı bir Türk Televizyon sunuculuğu yapan magazin editörcüsü olarakda bilinir. Bundan 6 ay önce kadar Kanal D kanalında Pakize Suda beraberinde Dobra Dobra programınının sunuculuğunu yapmıştır. Şimdilerde ise ATV Kanalında Tatlı Sert programını sunmaktadır.

Müge Anlı (d. 19 Aralık 1973, İstanbul), Türk televizyon sunucusu ve gazetecisi.

Müge Anlı, 19 Aralık 1973 tarihinde İstanbul’da doğmuştur. Babası İhsan Anlı’dır. Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi’nden mezun oldu. Yüksek lisansını ise Kadir Has Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü’nde hukuk üzerine yaptı.2008’de gazeteci Burhan Akdağ’dan boşandı. Bu evlilikten 1 kızı oldu.

Televizyon hayatına ilk olarak magazin alanında başlayan Anlı, diğer bir magazinci Şenay Düdek’le Kanal D’de yaptığı Dobra Dobra adlı magazin üzerine sohbetlerin olduğu ve konukların ağırlandığı bir program yapmıştır. Bir sezon birlikte program yaptıktan sonra, aynı programa Düdek Cenk Eren’le FOX’ta, Anlı ise Pakize Suda’yla Kanal D’de devam etmiştir.Dobra Dobra’daki sunuculuk deneyimi ile magazinciliği bırakıp tam anlamıyla sunuculuğa geçti; atv’de yayınlanan kendine ait Müge Anlı ile Tatlı Sert adlı tartışma programını sunmaya başladı. Programda, kaybettiği yakınlarını arayan kişiler ağırlanmakta, işleyeni belli olmayan veya işleyenin hâlâ bulunamadığı cinayetler aydınlatılmaktadır.Tatlı Sert’in dışında, 2010 televizyon sezonunda, daha önceden Sinan Çetin yapmış olduğu Film Gibi adlı programla aynı formatta bir programı atv’de sundu.Müge Anlı ile Mektubunuz Var adlı programda, yaşadığı çeşitli olaylardan dolayı yakınlarıyla görüşemeyen, onları bulamayan kişiler konuk edildi.


MÜGE ANLI’NIN KIZI :

Müge Anlı kızı Lidya Müge Akdağ’ın velayetini alınca eski kocası ile gece yarıları karakollara taşan olaylar yaşandı. Burhan Akdağ’ın iddiasına göre Müge Anlı kızı Lidya Müge Akdağ’ın babası ile görüşmesine izin vermiyor. Müge Anlı ve Burhan Akdağ boşanma davalarından sonra mal varlığı yüzünden de mahkemelik olmuşlardı.

Müge Anlı ve Burhan Akdağ’ın olaylı biten evliliklerinden Lidya Müge Akdağ ismini verdikleri bir kızları var. Müge Anlı kızı Lidya Akdağ’ı medyadan uzak tutmaya çalışıyor.

Yukarıda ki öz geçmişe sahip olan Müge Anlı bugünlerde ise ATV kanalında yaptığı programlarla kimilerine göre gönülleri kazanırken, kimilerine göre de olumsuz tepkiler almakta. Bu olumsuz tepkiler benim adıma şunlar;

Bizler insanız ve zaaflarımız,yanlışlarımız olabilir. Bunları çıkıp ta televizyon karşısında anlatmak sadece diğer insanların bunları yapmaması adına yapılabilecek bir eylemdir. Ama program öyle bir format içerisinde ki insanların acıları ön planda ve arka planda bu acılardan türk halkının insaniyet duyguları ile televizyon dünyasının show ve gösteri ahlakı karıştırılmakta bence. Bazı durumlarda insanları rencide edici durumlar bile söz konusu. Önceden sabahları insanların derdine merhem olan Müge Anlı son zamanlarda da akşamları Mektebunuz Var programı ile akşamları da vazgeçilmezimiz oldu(!)

Bugün ise canlı yayında studyo silahlar patladı. Net bir haber henüz yok ama sonuç itibari ile bundan sonra Müge Anlı programlarına biraz ara verilse insanlar Müge Anlı haricinde bir surat görebilse.

Birazda suç bu tip programlara fırsat veren izleyici kitlesinde. Ne deyim sonumuz hayır olsun.

Bu arada Müge Anlının programında ki canlı yayında silah olayı ile ilgili video aşağıdadır. İzlemek isteyenler izleyebilirler.

“Müge Anlı kimdir” sorusu hakkında size söylenebilecek birçok bilgi vardır ancak hepsinden bahsetmemiz mümkün değil. Bilmeniz gereken kısaca belirtmek gerekirsekMüge Tatlı Sert Programı aracılığı ile Türkiye üzerinde gerçekleşen önemli olayların bir kısmını Tv programında canlı yayınla aktarıyor. Bununla kalmayıp emniyet güçleri ile işbirliği yaparak suçluların peşinde düşüyor.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

Threads beğeni satın al

backlink Spor haberleri fen bilimleri vozol 10000 Likit

Bosna Hersekde Üniversite Okumak