Milli Eğitim Bakanı Kim Olacak?

Öğretmen haberleri ve gelişmelerden hemen haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

2023 Yılı Cumhurbaşkanlığı seçimleri, 2. tura kaldı. 28 Mayıs Pazar günü gerçekleştirilecek olan 2. tur cumhurbaşkanlığı seçiminde sadece 2 aday olan, Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Kemal Kılıçdaroğlu olacak.
 

14 Mayıs'ta yapılan seçimlerde milletvekilleri belirlenirken, sadece Cumhurbaşkanı seçimleri netlik kazanmamıştır.
Milletvekili Adaylarının Belirlenmesini ardından eğitim camiasının en fazla merak ettiği konuların başında, yeni Milli Eğitim Bakanının kim olacağı sorusu gelmektedir.
Peki yeni Milli Eğitim Bakanı Kim Olacak? Mahmut Özer milletvekili seçildi, peki görevine yine devam edecek mi? Mahmut Özer değişip yerine farklı bir isim gelir mi?
Kamuajans sitesinde yer alan habere göre: Ankara kulislerinde yeni Milli Eğitim Bakanı için şimdiden bazı isimler geçiyor bu isimler arasından sıyrılan ve bugüne kadar ismi zikredilmeyen ve yeni dönemde Milli Eğitim Bakanı olacağına adeta kesin gözüyle bakılan bu ismi siz değerli okurlarımıza aktaracağız.
Edinilen bilgilere göre Yeni Milli Eğitim Bakanı, " MİLLİ SAVUNMA ÜNİVERSİTESİ REKTÖRÜ Sayın Prof.Dr. Erhan AFYONCU'nun" olması beklenmektedir. 

Peki Erhan AFYONCU KİMDİR? 

Erhan Afyoncu, Türk tarihçi, yazar, akademisyen, televizyon programcısı, köşe yazarı ve Millî Savunma Üniversitesi rektörü. 
Doğum tarihi: 20 Temmuz 1967 (55 yıl yaşında), Tokat
Eğitim: Marmara Üniversitesi (1990–1997), 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

Threads beğeni satın al

backlink Spor haberleri fen bilimleri vozol 10000 Likit

Bosna Hersekde Üniversite Okumak