Melis Hazal Karagöz Kimdir?

Öğretmen haberleri ve gelişmelerden hemen haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

1992 yılında Eskişehir'de doğmuştur. Eskişehir Gazi Mustafa Kemal Anadolu Lisesinden mezun oldu. 2011 yılında Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Tv Sinema bölümünde lisans eğitimine başladı, 2015 yılında ise lisans eğitiminden mezun oldu. 2017 yılında Doğuş Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İletişim Bilimleri bölümünde yüksek lisans eğitimine başladı.

Melis Hazal Karagöz kimdir?

Melis Hazal Karagöz Kriptomeda şirketinde BTCHaber TV'nin ekran yüzüdür.

Melis Hazal Karagöz 1992 yılında Eskişehir'de dübnyaya gekdi. İlkokulş ve lise eğitimlerini Eskişehir'de ttamlayan Melis Hazal Karagöz 2011 yılında Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Tv Sinema bölümünden 2015 yılında mezun oldu.

Melis Hazal Karagöz Instagram hesabı: @melishazalkaragoz

Melis Hazal Karagöz Twitter hesabı: @melishazalkrgz

Melis Hazal Karagöz, Marmara Üniversitesi'nde okuduğu sıralarda okulun medya merkezinde editörlük ve spikerlik görevlerinde bulundu ve eğitimine devam ederken Beşiktaş Tv'de, özel bir yapım şirketinde, stajlarını tamamladı. Ardından aynı şirkette muhabir ve sunucu olarak görev aldı. Beşiktaş tv'de ise muhabirlik görevini üstlendi. Bu esnada Başkent İletişim Akademisinde ve Hakan Öztürk Medya Eğitim Merkezinde diksiyon, spikerlik ve sunuculuk eğitimi aldı.


Melis Hazal Karagöz, okuldan mezun olduktan sonra Eskişehir'de yerel bir televizyon kanalında spikerlik yapmaya başladı. Ardından Tele1 televizyonunda editörlük, spikerlik, program editörlüğü ve sunuculuğunu gerçekleştirdi. Daha sonra digital bir platform olan YouTube'da, 'Gerçek Ekonomi' isimli programın moderatörlüğünü üstlendi.

2019 yılında Haber Global'de gece spikerliği yapmaya başlayan Melis Hazal Karagöz, Haber Global ekranında, günün ilk ve en sıcak gelişmelerinin ekrana geldiği “Türkiye'de Sabah” programını sunmaktadır.

Melis Hazal Karagöz, sanatın ilgisini çeken dallarıyla ilgilenmekten, hayvanlarla vakit geçirmekten ve sevdikleriyle hayatı paylaşmaktan keyif alıyor.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

Threads beğeni satın al

backlink Spor haberleri fen bilimleri vozol 10000 Likit

Bosna Hersekde Üniversite Okumak