Ela Rümeysa Cebeci Kimdir? Nereli Kaç Yaşında Boyu Kaç?

Öğretmen haberleri ve gelişmelerden hemen haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Ela Rumeysa Cebeci nereli? Kaç yaşında?
Ela Rumeysa Cebeci kimdir, nereli, kaç yaşında, boyu, kilosu, burcu, sevgilisi, evli mi, kiminle evlendi, dizileri? Ela Rumeysa Cebeci estetik oldu mu? Burnu estetik mi? Ela Rumeysa Cebeci Yasak Elma, Şevkat Yerimdar, Kanıt dizisinde rol aldı mı? Ela Rumeysa Cebeci canlı yayın kazası  ayak numarası, kısaca hakkında merak edilen tüm detaylar kim kimdir bölümümüzde sizlerle birlikte olacak.

Ela Rumeysa Cebeci hayatı ve biyografisi
Ela Rumeysa Cebeci Türk sunucu, haber spikeri ve aynı zamanda dizi, sinema oyuncusudur. 2010 yılında başlayan televizyon ve medya kariyerinde onlarca dizi, sinema ve televizyon ekranlarında haber sundu. Ela Rumeysa Cebeci fiziği ve güzelliği ile tanınmaktadır.

Gerçek Adı: Ela Rumeysa Cebeci
Doğum Tarihi: 31.05.1988
Doğum Yeri: İstanbul
Boyu: 1.72
Kilosu: 55
Burcu: İkizler
Eğitim Durumu: Bahçeşehir Üniversitesi İletişim Bölümü

Ela Rümeysa Cebeci Kimdir? | MaksatBilgi

İnstagram hesabı için tıklayın

31 Mayıs 1988 tarihinde İstanbul’da dünyaya gözlerini açan Ela Rumeysa Cebeci, 1.72 metre boyunda, 55 kilo ve ikizler burcudur.Bahçeşehir Üniversitesi İletişim Bölümü mezunu olan güzel isim, ekran önüne hem oyuncu hem de sunucu olarak çıkmıştır.

Meslek yaşamına Trt 1 televizyonunda başlamış olan ünlü isim, önce muhabirlik yapmış ardından ise oyunculuk eğitimleri alarak dizilerde oynamaya başlamıştır.İlk olarak 2011 yılında yayınlanan “Kanıt” dizisinde yer alan güzel isim, ardından ise “Nuri” dizisinde oynamıştır.

2012 yılında “Fetih 1453” isimli filmde yer alarak oyunculuğa devam etmiş olan ünlü isim, 2017 yılında ise “Şevkat Yerimdar” dizisinde konuk oyuncu olarak rol almıştır.

Oyunculuğun ardından tekrar Trt 1 ekranlarına dönmüş olan ünlü sunucu, bir süre kadar daha burada çalışmasının ardından Tgrt Haber’e geçmiş ve 2017-2019 yılları arasında Tgrt Haber kanalında görev almıştır.

Ela Rümeysa Cebeci kimdir? Kaç yaşında? Sevgilisi var mı? Hangi burç?

TGRT Haber’in ardından ise 2019 yılında Tv100 kanalına transfer olan Ela Rumeysa Cebeci, bu kanalda “Gün Uyanıyor” isimli programın sunuculuğunu yapmaktadır.
Rol Aldığı Diziler ve Filmler

2017 – Şevkat Yerimdar
2012 – Fetih 1453 / Film
2011 – Yıllar Sonra
2011 – Nuri
2011 – Kanıt

Kaynak : Biyografi.biz

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

YKS KİTAPLARI Nazilli Haber