Yabancı Dil Öğrenmek İçin En İyi Uygulamalar

Öğretmen haberleri ve gelişmelerden hemen haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

YABANCI DİL ÖĞRENMEK İÇİN EN İYİ UYGULAMALAR

Duolingo

30’dan fazla dili görsel, sesli ve yazılı testler ile oyunlaştırarak öğreten ve dünya çapında çok sık kullanılan uygulamaların başında geliyor.

Tandem

Yabancı dil öğrenirsek hepimizin nihai amacı, insanlarla iletişim kurabilmek. Tandem uygulaması ile anadili öğrenmek istediğiniz dil olan kişiler ile iletişim yazılı ya da sesli iletişim kurabilirsiniz. Uygulama 12 farklı işaret dili de dahil olmak üzere 160 farklı dilde pratik yapabilme şansı sunuyor.

Babbel

İngilizce öğrenmek mi istiyorsunuz? Yoksa yeni bir dil öğrenmek ve daha çok pratik mi? O halde  2007 yılında Almanya’da Markus Witte, Thomas Holl ve Julie Hansen tarafından kurulan Babbel tam size göre bir uygulamadır. 

HelloTalk

Benzer bir pratik uygulaması da HelloTalk. Dünyanın her yerinden insanla mesajlaşma imkanı yaratan uygulama, mesajlaşma deneyimi sırasında dili öğrenmenize yardımcı araçlar da sunuyor. 

Memrise

Bu uygulama ile hikaye içeren bir oyunu oynarken aynı zamanda dil öğreniyorsunuz. 

HiNative

Yabancı dil öğrenmek için yapılması gerekenler neler diyorsanız, tıpkı HelloTalk gibi İngilizce, İspanyolca, Japonca, Fransızca ve diğer dilleri öğrenmek isteyenler için HiNative harika bir mobil uygulamadır. Kullanıcılara, öğrenmek istedikleri dilleri anadil olarak konuşan gerçek kişilerden öğrenme imkanı sunan HiNative ile tüm dünyadan insanlarla sohbet edebilir, merak ettiğiniz konular hakkında sorular sorabilir ve sosyal ağınızı güçlendirebilirsiniz.

Busuu

12 farklı dilde; dilbilimciler tarafından oluşturulmuş ders planlarına sahip, sözlü ve yazılı dersleri olan, anadili öğrendiğiniz dil olan insanlarla pratik yapma fırsatı sunan bir uygulama.

Mindsnacks

Yeni bir dil ya da İngilizce öğrenme uygulamaları arıyorsanız, Mindsnacks dil öğrenimi konusunda yetişkinler, çocuklar, dil öğrenmeyi sevenler, seyahat edenler ve öğrenciler için eğlenceli bir uygulamadır

Drops

Gramer bilginiz yeterli ancak kelime dağarcığınızı geliştirmeniz gerektiğini düşünüyorsanız, bu uygulama sizin için uygun olabilir. 41 farklı dili günde sadece 5 dakika ayırarak, birbirinden farklı oyunlar ile hedef dilinizdeki kelimeleri öğrenme fırsatı sunuyor.

LyricsTraining

Dil öğrenmek için geleneksel yöntemler sizin için geçerli değilse, bir de müzik dinleyerek öğrenmesi deneyin. LyricsTraining bunun için güzel bir seçenek. Öğrenmek istediğiniz dilde şarkı dinlerken eksik kelimeleri doldurarak hem dinleme kapasitenizi geliştirebilir hem de kelime haznenizi artırabilirsiniz.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

Threads beğeni satın al

backlink Spor haberleri fen bilimleri vozol 10000 Likit

Bosna Hersekde Üniversite Okumak