İngilizce Kısa Hikaye

Öğretmen haberleri ve gelişmelerden hemen haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

“The Night Train at Deoli” by Ruskin Bond
Night Train at Deoli and Other Stories (India)Ruskin Bond used to spend his summer at his grandmother’s house in Dehradun. While taking the train, he always had to pass through a small station called Deoli. No one used to get down at the station and nothing happened there. Until one day he sees a girl selling fruit and he is unable to forget her.

What Is Great About It: Ruskin Bond is a writer who can communicate deep feelings in a simple way. This story is about our attachment to strangers and why we cherish (value or appreciate deeply) them even though we do not meet them ever again.

 Ruskin Bond'un “Deoli'deki Gece Treni”
Deoli'de Gece Treni ve Diğer Öyküler (Hindistan)Ruskin Bond yazını büyükannesinin Dehradun'daki evinde geçirirdi. Trene binerken her zaman Deoli adlı küçük bir istasyondan geçmek zorunda kaldı. İstasyonda kimse inmezdi ve orada hiçbir şey olmadı. Ta ki bir gün meyve satan bir kız görünce onu unutamaz.

Harika Olan Şey: Ruskin Bond, derin duyguları basit bir şekilde iletebilen bir yazar. Bu hikaye, yabancılara olan bağlılığımız ve onlarla bir daha karşılaşmamamıza rağmen neden onlara değer verdiğimiz ( değer verdiğimiz veya derinden takdir ettiğimiz) hakkındadır.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

Threads beğeni satın al

backlink Spor haberleri fen bilimleri vozol 10000 Likit

Bosna Hersekde Üniversite Okumak