En İyi Yabancı Dil Öğrenme Uygulamaları

Öğretmen haberleri ve gelişmelerden hemen haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Future İstanbul ekibi, yabancı dil öğrenmek ya da dilini geliştirmek isteyenler için en iyi dil öğrenme uygulamalarını sıraladı.

1: Cambly

Y Combinator girişimi Cambly, online İngilizce eğitiminde 'grup ...

Cambly, İngilizce öğrenmek için ana dili İngilizce olan eğitmenlerle temas kurabileceğiniz bir İngilizce öğrenme uygulaması.

2: Busuu

Say hello to Busuu's brand new logo – Busuu Blog

Dünya çapında 100 milyondan fazla öğrenciye 12 farklı dil kursu temin eden Busuu’ya ücretsiz kayıt olunabiliyor. Uygulamada premium hizmetler de mevcut.

3: Memrise

Çince, İngilizce, Fransızca, Almanca, İtalyanca, Japonca, Brezilya Portekizcesi, Rusça ve Meksika İspanyolcası dillerinin öğrenilebildiği Memrise, yalnızca dil öğretmekle kalmayıp o ülkenin tarihini, coğrafyasını, kültürünü ve ülkenin diğer özelliklerini de eğitim alanlarla buluşturuyor. Platforma ücretsiz katılabilirsiniz ama sonrasında gelişmiş özellikler için ücret vermeniz gerekiyor.

4: Mondly

Mondly, 190’ı aşkın ülkeden 50 milyondan fazla kullanıcı tarafından tercih edilen bir dil öğrenme platformu. Aynı zamanda ilk sanal gerçeklik dil uygulaması olma özelliğini de taşıyor. Mondly ile 33 ana dilin tamamını öğrenebiliyorsunuz.

5: Drops

Drops, bir dile henüz başlangıç seviyesinde hakim olan kişiler için günlük oyunlaştırılmış egzersizler sunan bir uygulama. Aynı zamanda İngilizce, Almanca, Fransızca, İspanyolca ve İtalyanca dillerini destekliyor.

Kaynak: futureist.net

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

Threads beğeni satın al

backlink Spor haberleri fen bilimleri vozol 10000 Likit

Bosna Hersekde Üniversite Okumak