Sınavda Başarılı Olmak İçin Mutlaka Yapılması Gerekenler?

Öğretmen haberleri ve gelişmelerden hemen haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Sınavlar bir çok öğrencinin kabusudur diyebiliriz. Öğrenciler sınav öncesi çok fazla çalışsalar da, sınav anında yaşadıkları heyecanla, kafalarındaki bilgiler uçup gider. 
Aslına bakarsanız sınavlarda başarılı olmak istiyorsanız sadece yapmanız gereken şeyler çok basit. Gireceğiniz sınava çok ve düzenli çalışmak, çalıştığınız konuları anlamanız önemlidir. Sınavda başarılı olmak için kendinize başarılı olacağım ben bunu yaparım gibi telkinlerde bulunabilirsiniz.
Ayrıca başarı için beslenmede çok önemlidir. Düzgün beslenmek ve zihni açık tutacak yiyecekler yemek, kafanızın daha rahat olmasını sağlar. 
Bir bizim toplumuzda yaşanan bir olay vardır. Özellikle sınava girecek çocukların aileleri , sınav öncesi bolca dua okurlar.  Her ne kadar dualar başarılı olur mu bilmeyiz ama, insanlar dua sonrası büyük bir huzur duyar ve iç huzurla birlikte başarı sağlarlar

İşte size sınavdan önce okuyabileceğiniz ve iç huzurunuzu arttıracak kısa bir dua

Başarı Duası Okunuşu: “Rabbi zidni ilmen ve fehmen ve el-hıkni bi's salihin.Rabbişrahli sadri ve yessir li emri vahlü'l-ukdeten min lisani yefkahu kavli. Ya Hafız, Ya Rakib, Ya Nasır, Ya Allah. Rabbi yessir ve la tüassir, Rabbi temmim bi'l hayr.”

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

Threads beğeni satın al

backlink Spor haberleri fen bilimleri vozol 10000 Likit

Bosna Hersekde Üniversite Okumak