Sevgilinin Sana Aşık Olduğunu Gösteren İşaretler

Öğretmen haberleri ve gelişmelerden hemen haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!


 
 Beden dili, bilgiyi ifade etmek veya iletmek için kelimelerin aksine fiziksel davranışların kullanıldığı bir tür sözsüz iletişimdir. Bu tür davranışlar arasında yüz ifadeleri, vücut duruşu, jestler, göz hareketleri, dokunma ve boşluk kullanımı yer alır.

Çeşitli beden dilleri vardır ve bunlar çeşitli şekillerde de olabilir. Bazılarını ilk başta bilinçli olarak fark etmeyebilirsiniz, ancak bilinçaltınız ve içgüdüleriniz bile muhtemelen sonunda size söyleyecektir ve çoğu zaman yanlış olmayacaktır.


 
Bu beden dillerini yakınlığa dikkat ederek, Gözleri, Yüzdeki Bakışları inceleyerek, baş hareketlerini, ayaklarını, kollarının pozisyonunu vb. gözlemleyerek fark edebilirsiniz. Bunlar yaygın beden dili ipuçlarıdır.

Peki beden dilleri ne anlama geliyor sana aşık oldu, sana aşık oldu, sana aşık oldu, sana çok ilgi duyuyor ya da senden çok hoşlanıyor!!…..ve işte buradalar:

Arkadaşların arasındayken ve o her zaman özellikle sizinle karşı karşıyayken bulunursa, bu onun sizden hoşlandığının bir göstergesi olabilir. Ama dikkat et, bir erkek de senin içinde olabilir ama her zaman seninle yüz yüze gelmez çünkü bazı erkekler utangaç olabilir.


 
Bu nedenle, doğrudan sizinle yüzleşmek yerine, sizinle yüzleşmeyebilir veya daha doğrusu yaparsa, dolaylı olabilir ve hiç açık olmayabilir. Ama çoğu zaman, her zaman sizinle yüzleşme eğiliminde olan herkesin ortasında, sizden hoşlandığının bir göstergesi olabilir.

Her zaman seni izler
Size dönük bir bakışa da biraz bakış eşlik edebilir. Yüzünüz size dönük olmasa bile, yönüne baktığınızda onu sık sık size bakarken yakalarsanız, o zaman ezilir 

Ama her gün yüzünde tuhaf bir şey olur mu? Sanmıyorum. Ama yine de zaman zaman sürekli bakışlar almaya devam ediyorsun. Bebeğim bu genellikle sadece senden hoşlanmadığı, aynı zamanda seni güzel bulduğu anlamına gelir.


 
 

Göz temasları
Bakmakla birlikte sık ve olağandışı göz temasları da gelir. Daha sık göz teması kuruyorsanız, dikkatinizi çekmeye ve sizden hoşlandığını anlamanızı sağlamaya çalıştığı açıktır.

Gözlerin bir erkeğin senden hoşlanıp hoşlanmadığı hakkında çok şey söylediğine şüphe yok. Bir erkek gözlerini sana diktiğinde, kendinden emin olduğu ve seni izlediğini bilmeni istediği anlamına gelir 

Bakmakla gözleri kilitlemek arasında bir fark olduğunu unutmayın. Göz kilidi, bir iz bırakacak kadar uzun sürmesi gereken bağlayıcı bir andır. Bu yüzden, ona baktığını ve gözlerini birbirine kilitlediğini görürseniz, tamamen size aşık olur.


 
 

Dudaklarını yalama

Uzmanlara göre, bir erkek sürekli dudaklarını yalıyorsa, duygusal olarak sizinle bağlantı kurmaya çalışıyor. Tabii, gergin olabilir ya da doğal olarak buna alışmış olabilir çünkü genellikle dudaklarını yalamaya alışmış insanlar tanıyorum 

Ama yine de, muhtemelen senden hoşlandığı gerçeğini de düşünmelisin. Özellikle bunu yaptıktan sonra genellikle size bakıyorsa (umarım ürkütücü ve playboy tarzında değildir). Ayrıca, seni öpmek istemesi ihtimali de var, bu da senden hoşlandığının bir göstergesi.


 
vücut teması
Bilerek veya bilmeyerek sürekli vücut teması kurmak da büyük bir işaret olabilir. Senden hoşlanan bir adam her zaman seninle vücut teması kurmak için en ufak bir şansı bile çalar 

Her zaman sana yakın oturmak ister. İster doğrudan size dönük olsun, ister yanınızda olsun. İkinizin aynı yerde nefes almasını istiyor. Saçında bir şey varsa, sana söylemektense kendi başına çıkarmana yardım etmeyi tercih eder.

Kendine çok güvenen biriyse, en ufak bir fırsatta elini tutabilir veya kolunu omzuna atabilir. Gıdıklanan türden biriyseniz, muhtemelen sizinle gıdıklayarak oynamaktan hoşlanır çünkü tüm bunlar titremenize, gülmenize ve ona yaklaşmanıza neden olur ve o sadece size dokunmak ister.

Bir grup randevunuz varsa ve romantik bir tipse, masanın altında ellerinizle oynayabilir veya bacaklarını kullanarak sizinkini tatlı bir şekilde rahatsız edebilir. Daha da uzatabilirim ama eminim zaten ana fikri anlamışsınızdır. Yani bunlardan herhangi birini fark ederseniz. O senden hoşlanıyor.


 
 

Genellikle etrafınızda gülümser
Etrafınızda döndüğünüzde onu genellikle neşeli, neşeli, mutlu ve güler yüzlü buluyorsanız, muhtemelen sizden hoşlanıyordur. Bir erkeğin havası, hoşlandığı veya ezildiği kız odaya girdiğinde kolayca aydınlanabilir.

Söyleyeceğin en ufak bir şeyde onu gülümserken bulabilirsin. Genelde sadece senin yanında mutludur ve senin yanında mutludur. Eğer durum buysa, muhtemelen onun dünya kızını aydınlatırsınız.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

Threads beğeni satın al

backlink Spor haberleri fen bilimleri vozol 10000 Likit

Bosna Hersekde Üniversite Okumak