Öğretmenlerin Burçlarına Göre Okuldaki Davranışı?

Öğretmen haberleri ve gelişmelerden hemen haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Öğretmen kişiliğinizin burcunuzla nasıl örtüştüğünü hiç düşündünüz mü? Öğretmenler için astroloji araştırmak için biraz zaman harcadım. İşte bulduklarım…

Koç burcu iseniz (21 Mart-19 Nisan)…


Koçlar bunu öğrencilere, akranlara ve yöneticilere olduğu gibi anlatarak koridorlarda yürüyen herkesin saygısını kazanır. Adaletsizliği keşfettiğinizde, onu durdurmak için yorulmadan çalışırsınız ve her şeyi düzeltemediğinizde bunu kişisel olarak kabul edersiniz. Öğrencilerinizin hiçbir şeyden kaçmasına izin vermiyorsunuz, ancak onları eğittiğiniz kadar şiddetle seviyorsunuz.

Boğa öğretmeniyseniz (21 Nisan-20 Mayıs)…


Güvenilir ve öngörülebilir olan Boğa öğretmenleri, eğitimin amansız günlerini görünüşte etkilenmemiş gibi geçirirler. Görevlerinizi ve sorumluluklarınızı yerine getirmeniz size asla hatırlatılmak zorunda değildir ve zaman zaman gözden kaçabilir. Yine de kimse sizi küçümsememeli; sen veya seninki bir tehditle karşı karşıya kalırsa, şimdiye kadar gördüğü en güçlü koruyucu ve savunucu olursun.

İkizler öğretmeniyseniz (21 Mayıs-20 Haziran)…


Bir İkizler sınıfı asla sıkıcı ve asla sessiz değildir. Gab yeteneği sende doğuştan var ve öğrenciden müdüre kadar hiç kimse senin çekiciliğine karşı koyamaz. Doğanızın dualitesi, herkesi hazırlıksız ve dikkatli tutan bir çabuklukla şovmenden danışmana geçmenizi sağlar.

Yengeç öğretmeniyseniz (21 Haziran-20 Temmuz)…


Sürekli değişiyorsa eğitim hiçbir şeydir ve sınıfın Yengeçleri değişimle nasıl başa çıkacaklarını bilirler; dalgayı ne kadar maceracı sürerse, o kadar dikkatli bir şekilde onların deliğinde saklanır. Sınırsız mizahınız en sert denizleri bile yumuşatır, sınıfınızı en mutlu sığınak haline getirir.

Aslan burcu öğretmeni iseniz (21 Temmuz-22 Ağustos)…


Aslanların ilgi odağı olma sevgisi, doğal olarak sıcak bir kişilikle birleştiğinde, sizi öğrencilerin bir ömür boyu hatırlayacağı türden bir öğretmen yapar. Sınırsız enerjiyle dolu Aslanlar, görevlere gerçek bir iyimserlik ve heyecanla yaklaşır. Harekete geçme isteğinizle birleşen karizmanız, sizi herhangi bir binada erken benimseyen ve lider yapar.

Başak öğretmeni iseniz (23 Ağustos-22 Eylül)…


Detay odaklı, analitik ve pratik bir Başak sınıfı iyi organize edilmiş ve işlevseldir. Ritüellerinize ve rutinlerinize saat gibi bağlı kalırsınız. Öğrencileriniz hayatlarının ayrıntılarına gösterdiğiniz ilgiden dolayı başarılı oluyor ve onlara her zaman ihtiyaçları olan şeyi veriyorsunuz.

Terazi öğretmeni iseniz (23 Eylül-22 Ekim)…


Teraziler nazik ve dengeli olma eğilimindedir, etrafınızdakilerin mutlu ve güvende hissetmelerine yardımcı olur. Her zaman denge ve uyum arayan Terazi öğretmenleri, hayır demeyi zor bulabilir ve aşırı stresli olabilir. Adalete odaklanmanız, öğrencilerin sizin onları memnun ettiğiniz kadar sizi de memnun etmeye çalıştıkları adil bir sınıf yaratır.

Akrep öğretmeni iseniz (23 Ekim-21 Kasım)…


Bir akrep olarak, amansız tutkunuz ve güçlü sezginizle tanınırsınız; fakülte arkadaşlarınız okulla ilgili birçok konuda sizi dinliyor. Öğrenciler, çekiciliğiniz ve kötü mizah anlayışınız için sizi ararlar. Zaman zaman dilinizi frenlemeyi unutmayın. Çoğu zaman eğlenceli bir öğretmensiniz, ancak öğrenciler bu özellikten yararlandığında hayal kırıklığına uğrarsınız.

Yay burcu öğretmeni iseniz (22 Kasım-21 Aralık)…


İyimser ve zeki Yay öğretmenleri her güne bulaşıcı bir coşkuyla yaklaşıyor. Öğrenciler, böylesine cömert ama basit bir rehberden bir şeyler öğrenmek istemekten kendilerini alamazlar. Macera sevginiz sınıfı sizin için mükemmel kılıyor çünkü iki gün birbirinin aynısı değil.

Oğlak burcu öğretmeni iseniz (22 Aralık-19 Ocak)…


Oğlak sembolü bir keçidir; tesadüf değil, bu kelime aynı zamanda “Tüm Zamanların En İyisi”ni de simgeliyor. Hırsınız ve kararlılığınız sizi öğrencileriniz için bir rol model yapıyor, ancak gün batımından şafağa kadar okulda işkolik olmanıza neden olabilir. Özdenetiminiz ve samimiyetiniz sizi öğrencilerinizin asla unutamayacağı ve yönetiminizin sahip olduğu için minnettar olduğu türden bir öğretmen yapıyor.

Kova öğretmeniyseniz (20 Ocak-18 Şubat)…


Zodyak'ın en bağımsız işareti olan Kova öğretmenleri, kendi davulunuzun ritmine göre yürüyerek öğrencilerine ilham verir. Eğitimin dünyadaki ilerlemeyi teşvik etme potansiyelini kutluyorsunuz ve sınıfınızı, öğrencilerinizi tam da bunu yapmaya teşvik etmek için kullanıyorsunuz. Özgünlüğünüz ve sürekli uyarılma ihtiyacınız, sizi genellikle iyi bir şekilde okul hakkında konuşturur.

Balık öğretmeniyseniz (19 Şubat-20 Mart)…


Şefkatli ve nazik Balık öğretmenleri, öğrencileriyle empati kurar, başarılarını kutlar ve mücadelelerini kendilerininmiş gibi yas tutar. Sezgisel ve sanatsal olma eğilimindesiniz, geleneksel yöntemlerin dışında ders vermenin yollarını buluyorsunuz. Yine de öğrencilerin ihtiyaçlarını bulundukları yerde karşılıyorsunuz. Bilgeliğiniz ve bağışlayıcı doğanızla tanınan öğrenciler, akıl hocaları ve iş arkadaşları pedagojik hünerinizi ararken Balık'ı ararlar.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

Threads beğeni satın al

backlink Spor haberleri fen bilimleri vozol 10000 Likit

Bosna Hersekde Üniversite Okumak