Öğrencilerin Öğretmenlerine Aşık Olması ?

Öğretmen haberleri ve gelişmelerden hemen haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Öğrencilerin öğretmenlerine aşık olmalarının ve bununla nasıl başa çıkılacağının ana nedenleri.
Öğrencilerin öğretmenlerine aşık olmalarının ve bununla nasıl başa çıkılacağının ana nedenleri., Resim №1
Öncelikle, öğretmenlere aşık olmanın kesinlikle normal olduğunu söylemek önemlidir. Lisede herhangi birine aşık olmak normaldir, ancak biri sınıfın önünde durduğunda, öğretimine güvendiğinde ve konusuyla ilgili tutkulu olduğunda hayran kalması çok anlaşılır bir durumdur. Öğretmeniniz de David Tennant'a benziyorsa, bence ondan hoşlanmamak çok zor olur. Örgün eğitimin başlangıcından beri öğrenciler öğretmenlerine aşık oldular. Bu aşık olmak bazılarımız için çok acı verici olabilir, ancak aynı gemide başka insanların olduğunu bilmek daha az utanç verici hissetmesine yardımcı oldu.

Öyleyse bizi onlara aşık eden şey:

Öğretmenler zekidir. Zeka çok sevimli bir niteliktir.
2. Nasıl iletişim kuracaklarını iyi bilirler. İlişkilerde iletişim her şeydir ve öğretmenlerin bunun için doğal bir püf noktası vardır . Hem konuşma hem de dinleme konusunda iyidirler ve SO'larına göz teması ve cesaret verirler. Hareketsiz oturmakta ve partnerlerinin kesintisiz konuşmasına izin vermekte hiçbir problemleri yoktur; aynı zamanda duygularını ve düşüncelerini ifade etmekte çok iyidirler çünkü bunu yaşamak için her gün yaparlar.

3. Çılgın durumlarla nasıl başa çıkacaklarını bilirler ve tavsiye verebilirler. Okul kazalarından, sırt çantalarında okula getirilen evcil tavşanlara, oyun parkındaki kırık kollara kadar öğretmenler her şeyi gördü. Kaos içinde nasıl sakin kalacaklarını bilirler; her zaman bir sonraki acil durumla başa çıkmaya ve herkesi paniğe kapmaya hazırdırlar. Bir öğretmene aşık olmak, baskı altında harika, havalı ve kendine güvenen ve her zaman işle ilgilenmeye hazır ve istekli birine sahip olmak demektir.

4. Her durumun iyi tarafını görürler. Bir öğretmen ne kadar kötü bir gün geçirirse geçirsin, sınıfın önünde durabilir ve hiçbir şey yokmuş gibi gülümseyebilirler. Anlaşmazlıkları geride bırakabilir, affedebilir ve unutabilirler ve her sabah yeni, tazelenmiş ve canlandırıcı bir bakış açısıyla başlayabilirler - bu nedenle onlara aşık olmak, sürekli iyi enerji demektir.

5. Öğretmenler öne çıkıyor. Aşık olmanın önemli bir unsuru kalabalığın arasından sıyrılmak, aşık olacak kadar özel olmaktır. Öğretmenler sınıftan ayrı oldukları için yerleşik bir çıkıntıya sahiptir.

6. Öğretmenler dinler. Çoğu insan, özellikle de öğrenciler iyi dinleyici değildir. Öğretmenler dinlediğinde, öğrencilerin kendilerini özel hissetmelerini ve sonunda anlaşılmasını sağlayabilir.

7. Yaptıkları şey konusunda (genellikle) tutkuludurlar. Bir başkasında tutku görmek çok çekici. Öğretmen olmak kolay bir iş değil ama eğitim dünyasında herkes işini ve öğrencilerini kesinlikle seviyor. Bu inanılmaz derecede değerlidir çünkü 9 ila 5'liler sadece günlerinde emekleyen bir dünyada, işini seven ve hayatı seven birinin yanında olmak canlandırıcı, teşvik edici, motive edici ve düpedüz sevimli. Yaptıkları işi severler ve öğrencileri için olabileceklerinin en iyisi olmak için sürekli olarak motive olurlar, her zaman yeni öğretim fikirleri veya bilgi sunmanın yollarını ararlar. Bu, yalnızca profesyonel olarak değil, romantik bir ilişkide de değerli ve harika bir niteliktir, çünkü hayatlarının bir bölümünü sevmekten veya özel biriyle paylaşmayı asla bırakmayacaklardır.

8. Öğretmenler genellikle harika insanlardır. Tamam, belki tüm öğretmenler değil, ama genel bir kural olarak öğretmenler iyi insanlardır. Ne aşk değil?

9. Sabırlıdırlar. Müzik dersinde kimin kimi dürttüğü ile ilgili problemleri esnemeden oturup dinleyebilirler. Otuzuncu kez bir matematik problemini çekinmeden veya sinirlenmeden yeniden açıklayabilirler. Öğretmenler etraftaki en sabırlı ve anlayışlı insanlardır. İlişkilerinde de bu şekilde olacaklar, kendilerini aptal veya utandırmadan, özel insanlarına zaman ve ilgi göstermeye her zaman istekli olacaklar.

Öğretmenlere aşık olmak çok normal olsa da, endişelenebileceğiniz birkaç durum vardır. Aşık olduğunuza göre hareket etme veya öğretmeninize haber verme dürtüsü yaşıyorsanız, bu bir sorun olabilir. Bildiğiniz gibi, öğretmeninizle sizin aranızda bir ilişki mümkün değil. Aslında, çok iyi nedenlerle yasa dışıdır. Aşkınızın tek taraflı kalması gereken bir şey olduğunu bilin. Neyse ki, yeterince zaman verildiğinde ezilmeler sonunda kaybolur. Öğretmeninizi çok sık görmezseniz, aşkınızın azalması çok muhtemeldir.

Aklını aşkından uzaklaştıracak şeyler yapmak da yardımcı olabilir. Dikkatinizi çeken başka bir şey bulun. Bir sanat projesi üzerinde çalışın, bir arkadaşınızı arayın, bir kitap okuyun, doğanın içine girin - zihninizi bir süreliğine ondan uzaklaştıran her şey yardımcı olabilir. Aynı şeyi defalarca düşündüğümüzde, zihnimiz o şey hakkında düşünme alışkanlığı kazanır. Bunun hakkında düşünmeyi bırakmak istiyorsak, zihnimizi başka bir şey hakkında düşünme alışkanlığı kazanması için eğitmeliyiz. İlk başta kendinizi başka bir konu hakkında düşünmeye zorlamanız gerekebilir, ancak bunu yapmak zamanla daha kolay hale gelecektir.

Aşkın bir anda kaybolmayacak gibi görünüyorsa ve yine de seni rahatsız ediyorsa, birisiyle bunun hakkında konuşmak da yardımcı olabilir. Belki okul danışmanınızla randevu alabilir, hatta okul dışında bir terapiste gidebilirsiniz. Sizi dinleyebilecek, anlayabilecek ve size rehberlik edebilecek bir profesyonelle konuşmak gerçekten faydalı olabilir. Aynı zamanda daha az yalnız hissetmenize de yardımcı olabilir. Ancak sorununuzu arkadaşlarınızla, özellikle de okulda veya sınıfta yanınızda olanlarla paylaşmayın. Size karşı kullanabilirler.

Her halükarda, bir öğretmene aşık olmanın çok normal olduğunu ve tüm aşkların sonunda kaybolacağını bilmenin rahatlığını bulabileceğinizi umuyoruz.

Kaynak: https://vk.com/e_p_school

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

Threads beğeni satın al

backlink Spor haberleri fen bilimleri vozol 10000 Likit

Bosna Hersekde Üniversite Okumak