Muska Takmak Büyü Bozar mı?

Öğretmen haberleri ve gelişmelerden hemen haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Nazar kara büyü Muska

Allah'ın adıyla O'na hamdeder, O'ndan yardım diler, O'ndan mağfiret dileriz. Allah kimi hidayete erdirirse onu kimse saptıramaz, kimi de saptırırsa onu da kimse doğru yola iletemez. Yalnız Allah'tan başka ibadete layık ilah olmadığına (put, insan, kabir, peygamber, imam, dai, kimse!) olmadığına ve Muhammed (sav)'in O'nun kulu olduğuna şahitlik ederiz. kulu ve elçilerinin mührü.

Bazen hiçbir açık veya doğrudan metafizik nedeni veya açıklaması olmayan şeyler olur.

Belli ki bu tılsımı korunmak için satın almışsın. Bu nedenle, metafiziksel evren (veya ruhsal kaynak) size yalnızca artık o "korumaya" ihtiyacınız olmadığını söylüyor olabilir.

Bazen Evren aslında bizim için olumlu bir şey yapar. İlk başta göremesek de….

Dahası, tılsımın içindeki veya üzerindeki bir şey sonunda sizin için bir tehlikeye neden olacak ve onu gizemli bir şekilde ortadan kaldırarak sizi korumak için manevi bir kaynak uzanmış olabilir.

Büyü üç biçimde gelir. Olumlu, Olumsuz ve Müstehcen .

Müstehcen sihir doğrudan içimizden doğar ve içsel farkındalığımız tarafından gerçekleştirilebilir. Ve bu müstehcenlik yoluyla olanların çoğu, yerleşik inançlarımızın ne kadar güçlü olduğuna bağlıdır.

Muskanızın gizemli bir şekilde çıkarılmasını bir uyarı veya sonuç olarak kabul edin. Bu nesnenin size ait olmadığına veya artık gerekli olmadığına dair bir uyarı.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

Threads beğeni satın al

backlink Spor haberleri fen bilimleri vozol 10000 Likit

Bosna Hersekde Üniversite Okumak