Erkek arkadaşının artık aşık olmadığını gösteren işaretler

Öğretmen haberleri ve gelişmelerden hemen haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Seni sevmediğini ne kadar erken anlar ve kabul edersen, o kadar çabuk özgürleşebilir ve sana ihtiyacın olan, istediğin ve hak ettiğin sevgiyi verebilecek birine aşık olabilirsin.

İlk adım, artık seni sevmediğinin işaretlerini görmek ve kabul etmektir.

O Kadar Konuşmuyor

Eminim siz ve eşiniz en rastgele konuşmalar hakkında bile saatlerce konuşmaya alışmışsınızdır. Bütün gün birbirinize mesaj atarak (işte veya okulda olsanız bile!) ve sabahın erken saatlerine kadar telefonda sohbet ederek geçirirdiniz. Ama aniden bu durdu. Aniden, metinlerinize neredeyse hiç cevap vermiyor veya tek kelimelik bir cevap gönderiyor. Hiç aramıyor ve ikiniz yüz yüze konuştuğunuzda inanılmaz derecede mesafeli görünüyor. Elbette hayatında bazı sıkıntılı zamanlar olabilir, ancak bu iletişimi tamamen kesmek için bir bahane değil - özellikle de davranışları için size inanılmaz derecede iyi bir neden sunmuyorsa.

O seninle ilgilenmiyor

Muhteşem saç stilinize veya yeni bir elbisenize iltifat ettiğini hatırlıyor musunuz? Seveceğinizi bildiği bir filme gitmenizi ya da doyamayacağınız bir restorana götürmenizi istediğini hatırlıyor musunuz? Son zamanlarda saçınızı sarıdan mor ve maviye çevirebilirdiniz ve ikinci kez bakmazdı. Aslında, seninle ilgili her şeye tamamen ilgisiz davranıyor. Gününüzü veya nasıl hissettiğinizi bile sormuyor!

 O Her Zaman Meşgul

Bir erkek DAİMA hanımına zaman ayırır. Haftada 80 saat çalışsa, tam zamanlı üniversiteye gitse ve boş zamanlarında arabası üzerinde çalışsa da umurumda değil. Orada burada sadece birkaç saat olsa bile, size zaman ayıracak. Ama bir dakika, birdenbire kız arkadaşını görmek için birkaç dakika bulamıyor mu? Bu resimde kesinlikle yanlış bir şey var. Unutmayın kızlar bir İSTEK varsa YOL vardır. Ve eğer bir erkekseniz, neden takılamayacağına veya mesajlarınıza cevap veremeyecek kadar meşgul olduğuna dair sürekli mazeretler veriyorsa, bu size aşık olduğunun bir işareti olabilir. (Zaten sana ayıracak vakti olmayan biriyle neden kalmak istiyorsun, değil mi?)

 'Küçük Şeyleri' Yapmayı Bırakıyor

İster bir ay, ister bir yıl veya 38 yıldır çıkıyor olun, bir ilişkide küçük şeyler önemlidir. Partnerinizi ekstra özel hissettiren ve onlara ne kadar değer verdiğinizi gösteren şeylerdir. Şimdi, tüm erkeklerin küçük şeyleri (hiç) yapmayacağını anlıyorum, ancak erkeğiniz size 'küçük şeyler' aracılığıyla umursadığını göstermekle kötü bir şöhrete sahipse ve aniden bunu yapmayı bıraktıysa, ya size aşık oluyor ya da size ihtiyacı var. özlediğin dostça hatırlatma. Küçük şeyler önemli ölçüde yavaşlamışsa, ona getirin ve tepkisini ölçün. İnanılmaz derecede üzgünse ve hemen yeniden başlamak istiyorsa, muhtemelen tembelleşmiştir. Savunma yapıyorsa ve devam etmek istemiyorsa, aşktan düşmüş olabilir.

Partneriniz Aniden İlişkide Alan Talep Etmeye Başlıyor

Her ikinizin de davranış biçiminde herhangi bir değişiklik olmadıysa, partneriniz gerçekten ilişkinizde daha fazla yer istememelidir. Yalnız bırakılma talepleri, sizinle birlikte olmaktan daha önce olduğu gibi hoşlanmadığı için olabilir.

Adamınıza sakince neden daha fazla alan istediğini sorun. Spesifik bir şey söylüyorsa, onunla ilgilenin ve bitirin. Ancak belirsiz bir şey söylüyorsa ve aniden geri adım atmanızı istemesinin net bir nedeni yoksa, size olan sevgisi fışkırıyor olabilir.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

Threads beğeni satın al

backlink Spor haberleri fen bilimleri vozol 10000 Likit

Bosna Hersekde Üniversite Okumak