Burcuna göre zayıflama

Öğretmen haberleri ve gelişmelerden hemen haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Kilo vermenin son derece kişisel bir deneyim olduğu bir sır değil: En iyi arkadaşınız için işe yarayabilecek stratejiler sizi kesinlikle hiçbir yere götürmeyebilir veya tam tersi.

Ancak astrolojik işaretiniz de gerçekten kişiseldir ve kim olduğunuz ve sizin için en iyi olanın ne olduğu hakkında çok şey ortaya çıkarabilir. Bunu göz önünde bulundurarak, psikolojik danışma alanında yüksek lisans derecesine sahip profesyonel bir astrolog olan Donna Page'e her bir burç için en iyi kilo verme yöntemlerini bulmak için danıştık - bunun gerçekten bir fark yaratabileceğine yemin ediyor. Donna, “Sevdiğiniz şeyle veya kişiliğinizle bağlantılı olmayan bir şey varsa, onu terk edersiniz” diye açıklıyor.

KOÇ (21 MART – 19 NİSAN)

Koç, sana gerçekten meydan okuyacak bir şey istiyorsun ve her şeyi yapmaya hazırsın. Rekabetçi yönünüzü şımartmak için bir kapalı bisiklet dersi deneyin veya bir yarı maraton için antrenmana başlayın. Diyetiniz için DASH diyetini veya MIND diyetini deneyin; kendinizi “o” yemek planlarına yönelirken bulacaksınız ve sorun değil. Her şeyden önce, bir şeye başlayıp onu bırakırsanız, kendinizi üzmeyin. Sizin için neyin işe yaradığını bulana kadar denemeye devam edin - sonunda işe yarayacaktır.

BOĞA (20 NİSAN – 20 MAYIS)
 


Kilo kaybı bir maratondur, bir sprint değil ve yavaş, sabit bir tempo sizin için doğru olan Boğa. Barre veya yoga gibi vücudunuza gerçekten bağlı hissetmenizi sağlayan egzersizlere göz atın. Sadece ileri düzey bir pilates dersiyle başlamak için bir şans verin - bu sadece sizi hayal kırıklığına uğratır. Ölçülü yemek yemek sizi gerçekten ileri götürür. Küçük hedefler belirleyin ve onlara bağlı kalın, ancak burada ve orada küçük muameleler yapmanın sorun olmadığını bilin - bunlar, alt çizgiyi etkilemeyecektir. ( Kadın Sağlığı 28 Günlük Yağ Meşalesi ile 28 günde tüm vücudunuzu nasıl sıkılaştıracağınızı öğrenin !)

İKİZLER (21 MAYIS – 20 HAZİRAN)

Bir spor salonu arkadaşı bulmanın zamanı geldi, Gem, çünkü bir grup durumunda en iyisini yapacaksın. Haftada bir veya iki kez birlikte çalışmayı planlayın, böylece birbirinizi sorumlu tutabilirsiniz (ve bu süreçte biraz dedikodu yapabilirsiniz). Diğer günlerde, bir ders alın, böylece formda kalırken sosyalleşebilirsiniz. Sadece birkaç sınıfı rotasyonda tuttuğunuzdan emin olun - her seferinde aynı şeyi yaparsanız sıkılırsınız. Diyetiniz için aynen: Her gece haşlanmış tavuk ve buğulanmış sebzeler gerektiren her şeyi atlayın - bu sizinle uçmayacak.

Yengeç (21 HAZİRAN – 22 TEMMUZ)
Gösteriş yapmak için orada olan insanlarla dolu son moda spor salonuna bir göz atın - bu sizin tarzınız değil. Bunun yerine, daha az gösterişli bir yer arayın. Havuzu varsa bonus puanlar: Yüzmek sizin için çok uygun. Konfor seviyenizi yükseltmek için size en uygun makineleri bulmak için kişisel bir eğitmenle konuşun. Diyetiniz için Weight Watchers'ı düşünün. Hala rahat yiyeceklerin tadını çıkarmanıza izin veren her şey (tabii ki ölçülü olarak) bir kazanç olacaktır.


Suyla şekillendirilmiş bir gövdeyi nasıl puanlayacağınızı öğrenin:


ASLAN (23 TEMMUZ – 22 AĞUSTOS)

Hepiniz dans etmekle ilgilisiniz Leo ve neyse ki bu da oldukça iyi bir egzersiz şekli. Bir Zumba dersi deneyin veya düzenli olarak dans dersleri almaya başlayın. Kendinizi ifade etmenizi sağlayan ve sizi ilgi odağı haline getiren her şey altın değerindedir. Yemeğinizle eğlenmeniz de önemlidir, bu nedenle Akdeniz diyeti gibi yeni yemekler denemenize izin veren bir diyet deneyin. ( İlk socanomik DVD'si olan High-Intensity Dance Cardio ile istediğiniz gibi dans edin!)

BAŞAK (23 AĞUSTOS – 22 EYLÜL)
 


Rutini arzuluyorsun, Başak - sadece önce sevdiğini bulman gerekiyor. Yerel spor salonunuzda koşmaya başlayın veya bir kapalı bisiklet kursuna katılın. Neyi sevdiğinizi belirledikten sonra, ayarlanacaksınız. Diyet tarafında, kalori saymayı düşünün. Ne yediğinizi takip etmek sizin için gerçekten işe yarayabilir.


Tamamen sosyal olmak üzeresin Terazi, bu yüzden bir arkadaş bul ve birlikte spor salonuna git. Güvenilir bir antrenman partneriniz yoksa barre veya Zumba gibi bir ders deneyin. Antrenmanlarınıza biraz sanatsal bir şey enjekte etmek, onu devam ettirmenizi daha olası kılar. Diyet cephesinde, Weight Watchers gibi dışarıda yemek yemenize ve yine de bir yemek planı izlemenize izin veren bir şeyle iyi yapacaksınız .

Akrep (23 EKİM – 21 KASIM)

Kişisel rekabet senin için çok büyük, Akrep. Bu yüzden Stairmaster, eliptik ve koşu bandında kendinize meydan okumayı seveceksiniz. Ya da canınız dışarıda bir şey çekiyorsa bisiklete binin veya koşun . Bölgeye girme hissini ve kendi kişisel rekorunuzu kırmanın verdiği memnuniyeti seveceksiniz. Kalori sayımı sizin için iyi bir kilo verme yaklaşımıdır - bir şeye kafa yorduğunuzda, gitmeye hazırsınız demektir.

YAY (22 KASIM – 21 ARALIK)

Hepiniz takım sporlarıyla ilgileniyorsunuz Sagi, bu yüzden hangi türün sizi daha çok ilgilendirdiğini görmek için yerel spor liglerine bakın. Oyunlar arasında kaya tırmanışına, doğa yürüyüşüne ve bisiklete binmeye bakın; dış mekan yönü önemlidir. Diyetiniz için, seçim yapmadan önce farklı olanları öğrenmek için zaman ayırın. Tüm bilgilerin önceden olması, ona bağlı kalma olasılığınızı artıracaktır.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

Threads beğeni satın al

backlink Spor haberleri fen bilimleri vozol 10000 Likit

Bosna Hersekde Üniversite Okumak