Burçlara Göre Sevgililer Günü Hediyeleri

Öğretmen haberleri ve gelişmelerden hemen haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Koç (21 Mart - 19 Nisan)
Koç kadını cesur ve tutkulu. Ancak iki tür Koç kadını vardır ve hangi kategoriye girdiğine bağlı olarak mükemmel hediyeyi bulabilirsiniz. İlk tip güzellik ve moda. Diğeri ise hayatında sürekli bir heyecana ihtiyaç duyar, aksi takdirde sıkılır.


Bir Koç kadını için Sevgililer Günü hediyeleri : Güzellik ve moda ile ilgilenen Koçlar için ideal hediye, tasarımcı bir çanta veya Sephora hediye kartı olacaktır. Diğer Koç kadını için, aktivitelerle dolu bir gün ona verebileceğiniz en güzel hediyedir; onu bir eğlence parkına götürün veya birlikte spontane bir yolculuğa çıkın.

Boğa (20 Nisan - 20 Mayıs)
Boğa kadını, lükse ve konfora özür dilemeden aşıktır. Bu, onu şımartılmış hissettirecek bir şey almanız gerektiği anlamına gelir.

Boğa kadınına Sevgililer Günü hediyeleri : İyi yapılmış giysiler, bir şişe parfüm, kaliteli mücevherler veya gurme yemekler ona ideal hediyelerdir. Onu şık bir restorana götürebilirsiniz, ancak yatakta kahvaltı da günü özel kılar.

İkizler (21 Mayıs - 20 Haziran)
İkizler kadını hayatında heyecan ve eğlenceli bir çok ihtiyacı var. Aynı zamanda çok sosyal ve yılın en romantik gününde bile başkalarının yanında olmak istiyor .


İkizler kadını için Sevgililer Günü hediyeleri : Onu bowlinge götürebilirsin, ama onu daha da özel kılmak istiyorsan onu özel bir yere grup gezisine götür. Diğer hediye fikirleri arasında eşarplar, yüzükler ve bilezikler gibi aksesuarlar bulunur veya okumayı sevdiği için kitap da iyi bir seçimdir.

Yengeç (21 Haziran - 22 Temmuz)
Yengeçler duygusaldır ve ilgilenilmeyi severler. İçini sıcak hissettirecek bir şey alması çok önemli.

Yengeçli bir kadına Sevgililer Günü hediyeleri : Sadece ikinizin resimlerinin bulunduğu fotoğraf albümleri, mum ve uçucu yağlarla dolu bir sepet ve hatta ev aletleri bile onu mutlu edecek. Ancak mum ışığında bir akşam yemeği ve ardından sarılma dolu bir gece, onun için en büyük romantik hediyelerin başında gelir.

Aslan (23 Temmuz - 22 Ağustos)
Hediye vermek ve almak , kendini şımartılmış hissetmeyi seven bu kadın için en iyi aşk dillerinden biridir . Kendini özel hissetmesi gerekiyor ve mükemmel bir hediyeyi almak tam da bunu yapabilir.


Bir Aslan kadını için Sevgililer Günü hediyeleri : Aslan kadınları takıları sever (muhteşem değerli taşları düşünün). Ayrıca gösterişli kıyafetleri ve partileri de sevme eğilimindedirler. Her şey başarısız olursa, onu kaliteli şarap servis ettikleri güzel bir restorana götürün.

Başak (23 Ağustos - 22 Eylül)
Başak kadını onun tutkuları karşı hitap hediyeler iyi seçeneklerdir yüzden, o vücuda koyar neler olduğunun bilincindedir. İşlere ve diğerlerine de bakmayı seviyor.


Başak kadını için Sevgililer Günü hediyeleri : Başak kadınına alabileceğiniz birkaç şey var. Sağlıkla ilgili bir kitaptan, bir bitkiden veya küçük bir evcil hayvandan hoşlanırdı ve güzel, zarif mücevherlerle yanlış gidemezsin.


Terazi (23 Eylül - 22 Ekim)
Terazi aşkı ve güzel şeyleri sever, bu nedenle geleneksel hediyelerle yanlış gidemezsiniz. Ayrıca akılda tutulması gereken bir şey, sunumun çok önemli olmasıdır, bu yüzden her şeyi güzelce sardığınızdan emin olun.

Terazi burcu bir kadın için Sevgililer Günü hediyeleri : Çiçekler, güzelce paketlenmiş bir kutu çikolata veya güzel mücevherler harika hediyelerdir. Ayrıca partneriyle zaman geçirmekten her şeyden çok hoşlanır, yani onu yemeğe çıkarabilir veya birlikte film izleyebilirsin.

Akrep (23 Ekim - 21 Kasım)
Akrep kadınları için mükemmel hediyeyi bulmak gerçekten zordur , çünkü hobileri konusunda bile çok gizlidirler. Güç oyununu severler ve dünyadaki gücünü doğrulayan hediyeler her zaman iyi seçeneklerdir.

Bir Akrep kadını için Sevgililer Günü hediyeleri : Ona güzel bir deri evrak çantası veya toplantı odası toplantıları için uygun bir çanta alın. Doğal cazibesi nedeniyle, seksi iç çamaşırları ikiniz için de güzel bir hediye olabilir. Cinayet eseri romanları bile bulmacalara olan ilgisini artıracak.


Yay (22 Kasım - 21 Aralık)
Yay burcunu hiçbir şey eğlenceli deneyimler kadar mutlu edemez ve o yeni şeyler öğrenmeyi sever. Ayrıca bir şeyler yapmaktan, maceralara çıkmaktan ve sevdiği kişiyle vakit geçirmekten hoşlanıyor.

Yay burcu bir kadın için Sevgililer Günü hediyeleri : Onu yemek yapmak veya resim yapmak gibi her zaman almak istediği derslere kaydedin. Yolculuk tutkusu olduğu için, onu yeni bir yere spontane bir yolculuğa çıkarın ya da kano veya buz pateni gibi açık hava etkinlikleri yapın.

Oğlak (22 Aralık - 19 Ocak)
Dünyevi ve pratik bir kadın olan Oğlak burcu, düşünceli hediyeleri sever. Ama aynı zamanda kaliteli olmaları da gerekiyor, bu yüzden ona ne alacağınıza karar verirken çok ucuz olmadığınızdan emin olun.

Oğlak burcu bir kadın için Sevgililer Günü hediyeleri : Deri ürünler veya su gibi pratik takılar iyi seçeneklerdir. Ancak işini ve kariyerini çok önemsediği için ona ipek gömlek ve iş elbiseleri de hediye edebilirsiniz.


Kova (20 Ocak - 18 Şubat)
Kova kadını benzersiz hediyeler sevdiği için, muhtemelen jenerik hediyeler almak mutlu olmayacak. Özel hobilerine ve ilgi alanlarına hitap eden hediyeleri alın.

Kova burcu bir kadın için Sevgililer Günü hediyeleri : Kova burcu kadınları en yeni aletleri, video oyunlarını veya sosyal aktivist türü için şımarık alıntılı gömlekler veya dekoratif eşyaları almayı çok ister . Eşsiz mücevher veya sanat eserleri, bu eksantrik kadın için diğer harika seçeneklerdir.

Balık (19 Şubat - 20 Mart)
Bu son derece duygusal kadın için, kendisini belli yollardan ifade edebilmeyi seviyor. Her şeyden önce, Balık kadını takdir edildiğini, sevildiğini ve rahatladığını hissetmek ister.

Balık kadını için Sevgililer Günü hediyeleri : Kendini ifade edebilmesi için ona bir günlük veya boyama kitabı alın. Günlük monotonluktan yorulmuşsa, onu güzel bir manzaraya sahip sessiz ve sakin bir yere seyahate çıkarın. Diğer harika hediyeler arasında sakinleştirici yüz maskeleri, kokulu mumlar veya nihai sakinlik için uçucu yağlar bulunur.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

Threads beğeni satın al

backlink Spor haberleri fen bilimleri vozol 10000 Likit

Bosna Hersekde Üniversite Okumak