Bir Psikolog Türk Kadınlarının Mutsuzluk Sebebini Bulmuş: İşte O Sebepler!

Öğretmen haberleri ve gelişmelerden hemen haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Türk kadını neden bu kadar mutsuz başlığı altında bir araştırma yapılmış

İşte dalında uzman olan bir psikolog bu konuda bilgiler edinmiş ve Türk kadınlarının mutsuzluk sebeplerini sıralamış

İşte o maddeler

Türk kadınları çok mutsuzmuş bak bak.. Fransız kadınları mutluluktan ölüyor, İtalyan kadınları mutluluktan çıldıracak noktaya gelmiş artık yaşama amacımız kalmadı diye sanki. Tipik şımarık ve ” ben her şeyi en iyisini hak ediyorum dünyada en çok benim mutlu olmam lazım ” kafasında ki Türk kızı işte..

Türk kadınları mutsuz çünkü romantik komedilerde, vıcık vıcık yaz aşkı dizilerinde, romanlarda anlatılan şeylere çok fazla inanıyorlar.. Beyaz atlı prens diye bir şey yok kızlar.. bakın annenize babanıza hepsi geçim derdinde. pazardan illa bir şeyleri eksik alarak dönüyorlar. market market gezip en ucuz deterjanı arıyorlar. ay sonunu getirmenin hesabını yapıyorlar. hayaller paris, hayatlar rize.


Sizin o beklediğiniz gelse de hayatımızı değiştirse beni mutluluktan uçursa diye beklediğiniz çok yakışıklı çok zengin çok eğitimli erkekler asla gelmeyecek çünkü öyle bir erkek yok.. Kardeşiniz babanız komşunuzun oğlu kuzeniniz ne kadar mükemmelse aradığınız beklediğiniz o erkek de o kadar mükemmel işte.. Beklentileriniz çok yüksek ve beklentileriniz hayatın gerçekleriyle örtüşmüyor. ah şu hollywood filmleri.. Gerçeklerin farkına varınca da iş işten geçiyor.. Hayat gayet basit aslında. Bakıyorsun İtalyan kadınlarına bakıyorsun Fransız kadınlarına kendilerine denk, kendilerini sevecek birilerini bulmaya çalışıyorlar ve bulduklarına inanınca da onunla mutlu olup iki tarafta birbirini yormadan güzel ve kaliteli zaman geçiriyorlar.. Peki ya Türk kızı ne yapıyor? sürekli bir taktik ve strateji.. Doğallık yok.. açık sözlülük yok.. tutarlılık yok.. netlik yok.. ee ondan sonra ben neden mutsuzum ya?

Bakın kızlar kafanızda tasarladığınız erkekler çok ama çok küçük bir azınlık.. onların peşinde de bir dünya çok güzel çok eğitimli kız var ve onlar da haliyle içlerinden en iyilerini seçiyorlar doğal olarak.. Ve unutmayın cemal süreya dizelerindeki gibi aşkınız da olmayacak. çok şanslıysanız bir kere olmuştur ve muhtemelen de sonu hüsranla sonuçlanmıştır. ne beklenen geri dönecek ne de üçüncü günün şafağında beyaz atlı prens gelecek.. O yüzden hayal dünyanızdan çıkıp hayatın gerçekleri ile korkmadan yüzleşin..

http://delidenhaber.com/2019/05/26/uzman-bir-psikologun-gozunden-turk-kizinin-mutsuz-olma-sebepleri/

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

Avatar
Ahmet A. 5 yıl önce

Hayatımda gördüğüm en sacma metinlerden biri. Dediklerinizde haklı olabilirsiniz- bir kısmı için- ama kullanılan dil denileni ciddiye almayı engelliyor. Mutsuzluğun kadın veya erkek versiyonu diye bir şey yok. Bir şeyleri böyle üstünkörü dile alarak doğru tespitlerinizi bile sağlıklı bir şekilde aktarabileceğinizi düşünmüyorum. Ve bir erkeğim. Kadın olduğum için kalkıp üzerime alındığımdan yazmıyorum.

Avatar
Bahar güler 5 yıl önce

Ben size başka bir gerçek daha söyliyim. Mutluluk nedir desem herkes başka bir tanım yapar. Mutluluk deben kavram insan uydurmasıdır ve gerçekte olmayan soyut ütobik bir kavramdır. Tıpkı namus ahlak gibi herkese göre değişen bir anlamı vardır ve tamamen kültüreldir. O yüzden mutluluk peşibinde kolnajtan vazgeçin, zira yok..

Threads beğeni satın al

backlink Spor haberleri fen bilimleri vozol 10000 Likit

Bosna Hersekde Üniversite Okumak