Ayrılık Acısı Çekenler İçin, Ayrılık Sözleri

Öğretmen haberleri ve gelişmelerden hemen haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Ve aşk, ayrılık saatine kadar kendi derinliğini bilemez.

Halil Cibran

Varlığınızın durgunluğunda, kendi formsuz ve zamansız realitenizi, fiziksel formunuzu canlandıran tezahür etmemiş yaşam olarak hissedebilirsiniz. O zaman aynı yaşamı diğer her insanın ve diğer her canlının derinliklerinde hissedebilirsiniz. Biçim ve ayrılık perdesinin ötesine bakarsınız. Bu, birliğin idrakidir. Bu aşktır.

Eckhart Tolle

İlişkiler sonsuzdur. 'Ayrılık' ilişkide başka bir bölümdür. Çoğu zaman, ilişkinin eski biçiminden vazgeçmek, çiftin birlikte kalması durumunda öğrenebileceklerinden çok daha derin bir saf aşk dersi haline gelir.

Marianne Williamson

Gerçek benlik benlik dışıdır, benliğin yalnızca benlik dışı unsurlardan oluştuğunun farkındalığı. Ben ve öteki arasında bir ayrım yoktur ve her şey birbiriyle bağlantılıdır. Bir kez bunun farkına vardığında, artık ayrı bir varlık olduğun fikrine kapılmazsın.

Thich Nhat Hanh

Hücreleri bitişik olan iki mahkum, duvarı vurarak birbirleriyle iletişim kurarlar. Duvar onları ayıran şeydir ama aynı zamanda onların iletişim aracıdır. Bizde ve Allah'ta böyledir. Her ayrılık bir bağdır.

Simone Weil

Çünkü dost olmayan iki varlık birbirine yakın olduğunda buluşma olmaz ve arkadaşlar birbirinden uzak olduğunda ayrılık olmaz.

Simone Weil
 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

Threads beğeni satın al

backlink Spor haberleri fen bilimleri vozol 10000 Likit

Bosna Hersekde Üniversite Okumak