Öğretmenler gerçekten dünyanın en kutsal işini yapıyor

Öğretmen haberleri ve gelişmelerden hemen haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Biz öğretmenler gerçekten dünyanın kutsal işini yapıyoruz. Şimdi lütfen "Para paylaşıyor görgüsüz" demeden bu minik hikayemi okuyun. 27 Şubat 2018 günü bizzat yaşadığım hikayedir. Müfredatı öğretmekten daha değerli şeyler de var 

Bugün yoğun bir dersten çıkmıştım ve kendimi öğretmenler odasında kanepenin üstüne attım, dinlenmeyi planlıyordum. O sırada iki öğrenci kapıdan kafayı uzattı ve "Hasan Hocam bakar mısınız?" dedi biri. İsimlerini vermeyeceğim arkada duran daha çekingendi ve sürekli önündekini itiyordu içeri. "Ne yaptınız oğlum yine gelin bakayım içeri" dedim ve biri çekinerek yanıma geldi ki onu daha önce paylaştım yardım ulaştırdığımız çocuklardan biriydi. Diğeri arkada kapı girişinde kaldı. Yanımdaki çocuk cebinden bu buruşmuş paraları çıkarıp: "Hocam siz çok yardım yapıyorsunuz biz de destek olmak istedik arkadaşımla" dedi Sonuna da ekledi 15 lira var 10 lirasını arkadaşım verdi" dedi ve kapıdaki çocuk utanarak kaçtı.

Gün boyu her gördüğümde başını okşadım ikisinin. Ne mutlu bana ki örnek olabilmişim evlatlarıma. Kendi yardıma muhtaç da olsa paylaşmayı öğrenmişler. Şimdi sorayım size bu parayla ne alınır? Bence çoktan alınmış bile: Sevgi, karakter, umut... bakın ne çok şey alınıyor bu parayla. Gözlerinden öperim senin çocuk. Dünya sizin hatrınıza dönüyor..

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

Threads beğeni satın al

backlink Spor haberleri fen bilimleri vozol 10000 Likit

Bosna Hersekde Üniversite Okumak