Koltuktaki Kedi Çişi Kokusu Nasıl Gider?

Öğretmen haberleri ve gelişmelerden hemen haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Kedi çişi, tüm aile için bir merkez olan sevilen bir kanepeyi hızla kaçınılması gereken kötü kokulu bir noktaya dönüştürebilir. Kedi çişi sadece tüm odanın berbat kokmasına neden olmakla kalmaz, aynı zamanda kumaştan çıkarılması da zor olabilir. Ancak en sevdiğiniz mobilyayı kurtarmanın çözümleri var. 
Bu sinir bozucu sorun nedeniyle kedi arkadaşınıza çok fazla kızmadan önce, bunun muhtemelen onun hatası olmadığını unutmayın. Bir kedi kanepenize işiyorsa, bu davranışın altında yatan bir neden olabilir. Uzmanlara göre devam eden bir sorunsa veterinerinize danışmalısınız  . 

Bu arada, kedinizin çiş lekelerini mümkün olan en kısa sürede koltuğunuzdan çıkarmanız önemlidir. İşte kanepenizden kedi idrarını ve kokularını gidermek için birkaç hızlı ve kolay ipucu. halıdaki evcil hayvan lekesi nasıl çıkar, yatağınızdaki makyaj lekesi nasıl çıkar, yatağınızı nasıl temizlersiniz ,  ve konusunda da ipuçlarımız var .)
Kedi idrarını temizlemek için kolay adımlar

Kanepenizin kılıflarını soyun ve yastıkları çıkarın

Kedi çişini kumaştan temizlemek söz konusu olduğunda zaman çok önemlidir. Kanepenizdeki tüm battaniyeleri, kanepe örtülerini ve yastıkları kaldırarak başlayın. Bunları hemen çamaşır makinesine atın. Kanepede idrar lekeleri hızla yerleşecektir, bu nedenle hızlı bir şekilde temizleme konusunda proaktif olmak önemlidir.

Küçük bir kapta bir çorba kaşığı sıvı bulaşık deterjanını iki bardak soğuk suyla karıştırın. Daha sonra çözeltiye bir çorba kaşığı sirke ekleyin ve hepsini yavaşça karıştırın. Kedi idrarı lekesini mikrofiber bir bezle hafifçe silin.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

Threads beğeni satın al

backlink Spor haberleri fen bilimleri vozol 10000 Likit

Bosna Hersekde Üniversite Okumak