Kedinizle Aynı Yatakta Yatmak Doğru mu?

Öğretmen haberleri ve gelişmelerden hemen haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Yatağınızı kedinizle paylaştığınızda, sahip olabileceği herhangi bir parazitle de paylaşıyorsunuz. Örneğin pireler . Tek bir pire , evcil hayvanınızın üzerinde neredeyse 2 ay yaşayabilir ve kediniz düzenli pire önleme uygulamıyorsa onlardan kurtulmak zor olabilir.

Yatağınıza çöp kutusu kalıntıları getirebilirler.
Çöp kutuları en parlak yerler değildir ve en temiz kediler bile pençelerinde çöp kutusu kalıntıları bulacaktır. Bu kir yatağınıza düşebilir ve başka sağlık risklerine yol açabilir .

Çizilebilir veya ısırılabilirsin.
Örtülerin altında hareket ederken bir çok kedi bazen ayaklarımızı kaşır veya ısırır. Yatağınızda uyuyorlarsa veya kestiriyorlarsa ve siz onları aniden uyandırırsanız, tedirgin olabilir ve kırbaçlanabilirler. Özellikle kediniz kolayca korkuyorsa.

Yatağınızı mahvedebilirler.

Kaşıma kediler için normal bir davranış olarak kabul edilse de , eve gitmek ve rahat çarşaf ve battaniyelerin mahvolduğunu görmek hiç hoş değil. Bundan kaçınmak için yatağınızı kedisiz tutmak ve bunun yerine evcil hayvanınıza rahat bir kedi yatağı almak isteyebilirsiniz.

Orada uyumaya başladıklarında gitmek istemeyecekler.
Kedinizin yatağında uyuyan ve çıkartılmamış alır birdenbire için kullanılan halinde, bu olabilir pek de büyük değil davranış ile sizi şaşırtacak. Örneğin: bir şeyleri yıkmak, ortalığı dağıtmak veya sandalye veya perde gibi şeyleri parçalamak. Bölgelerini aniden ellerinden alırsanız kediler genellikle iyi tepki vermezler .

Kedinizle bir yatağı paylaşıyor musunuz?

ALıntı: https://brightside.me/wonder-animals/5-things-to-be-aware-of-when-letting-your-cat-in-your-bed-801294/

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

Threads beğeni satın al

backlink Spor haberleri fen bilimleri vozol 10000 Likit

Bosna Hersekde Üniversite Okumak