Kaplumbağalar Ne Yer?

Öğretmen haberleri ve gelişmelerden hemen haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Kaplumbağalar ne yer? Kaplumbağalar ne ile beslenir? Kaplumbağalar otla mı beslenir? Kaplumbağa otla mı besleniyor? Kaplumbağalar neler yiyor?
Yerel göletlerden derin denizlere, yatak odanızdaki tanka kadar kaplumbağalar her yerde bulunabilir. Bu  suda yaşayan , yarı suda yaşayan veya  karada yaşayan canlılar, kemikli, kıkırdaklı kabukları sayesinde tanınabilmektedir. 

Bu sürüngenler hakkında çok iyi bilinmeyen şey beslenmeleridir, ancak 200 milyon yıldan fazla bir süre Dünya'da kaldıktan sonra kaplumbağaların kesinlikle ne yiyip yiyemeyeceklerine karar verme zamanları olmuştur. 

Her türün kendine özgü bir diyeti vardır, bu nedenle kaplumbağaların hastalanmamasını sağlamak için ne yiyebileceğini bilmek önemlidir.  
 

Evcil kaplumbağalar genellikle omnivordur, yani hem et hem de bitki yerler. Tipik bir yetişkin evcil kaplumbağa diyeti hayvansal ürünleri, sebzeleri ve meyveleri içermelidir . Yaklaşık 7 ila 10 yaş arasındaki genç kaplumbağalar genellikle daha fazla hayvan kaynaklı gıdaya ihtiyaç duyar.

Kaplumbağalar marul yer mi?
Uygun hijyeni sağlamak için artık yiyecekler günlük olarak tanktan çıkarılmalıdır. Sunulması arzu edilen sebzeler arasında marul, kara lahana , hardal yeşillikleri, havuç üstleri, hindiba, İsviçre pazı, lahana, maydanoz, yeşil fasulye, karahindiba yeşillikleri, şalgam yeşillikleri ve yonca gibi koyu yapraklı yeşillikler bulunur.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

Threads beğeni satın al

backlink Spor haberleri fen bilimleri vozol 10000 Likit

Bosna Hersekde Üniversite Okumak