Almanca Yeni Yıl Mesajları

Öğretmen haberleri ve gelişmelerden hemen haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Almanca Cümle   --Sonne, Mond und Sterne, hepsi Ferne'de, doch das Gute das ist ganz nah – ein glückliches und schönes neues Jahr!----

Türkçe--- Güneş, ay ve yıldızlar, her şey çok uzaktadır. Ancak, iyilik çok yakında – mutlu ve güzel bir Yeni Yılınız olsun!

Almanca---Das alte Jahr ist jetzt kel futsch, davul wünsch ich dir einen guten Rutsch. Glück soll uns das neue Jahr gestalten und wir bleiben hoffentlich die alten!    
Türkçe---Yeni Yıl yakında gitmiş olacak ve bu yüzden size iyi bir yıl diliyorum. Getirdiğimiz Yeni Yıl şans getirsin ve biz aynı eski dostlar hala aynıyız.

Almanca----Nacht und Wind, en iyi Ferkelchen das lacht und singt. Es wünscht nur eines, das ist klar: Alles gute im neuen Jahr!

Türkçe---Karanlıkta ve rüzgarda sallanan, gülen ve şarkı söyleyen bir domuz yavrusudur. Görüldüğü gibi, tek bir şey diliyor: Yeni Yıl her şeyin en iyisini getirsin!

Almanca---Ich bin die kleine Silvestermaus, steh leider nicht vor deinem Haus. Davul schick ich dir aus weiter Ferne, eine Hand voll Zaubersterne. 2022 için Alles Gute!  

Türkçe--- Ben maalesef evinizin önüne gelemeyen küçük Yılbaşı faresiyim. Bu yüzden seni uzaktan gönderiyorum, bir avuç sihirli yıldız. 2022 için en iyisi!

Almanca----Heut' an Silvester ich dich grüßen – und Dir mit einem Kuss den Tag versüßen olacaktır. Doch nicht nur heute denk ich bir dich, das ganze Jahr bist Du der Sinn für mich.    
Türkçe--- Bugün Yeni Yıl'da sizi selamlamak ve gününüzü bir öpücükle tatlandırmak istiyorum. Ama bugün seni düşüneceğim tek gün değil - benim için tüm yıl boyunca var olma sebebimsin.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

Threads beğeni satın al

backlink Spor haberleri fen bilimleri vozol 10000 Likit

Bosna Hersekde Üniversite Okumak