Yarın görülecek bir "kadın cinayeti" dosyası var. Yüreğinde birazcık insanlık kalmış herkesin bu davayı bilmesi ve takip etmesi gerekiyor.

Öğretmen haberleri ve gelişmelerden hemen haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Şule Çet, 23 yaşında bir üniversite öğrencisi, annesini 7 yaşında kaybetmiş, yoksul bir aileden geliyor ve okuyabilmek için çalışıyor. İki patronu gecenin bir saatinde iş var diye çağırıp, tecavüz ediyor ve bulundukları plazanın 20. katından atıp öldürüyorlar onu.

Kızcağızın o saatlerde arkadaşına attığı mesajlar var, iş diye çağrıldığını, ayrılmak istediği halde adamların onu bırakmadığını yazan. Onlarca delile rağmen mesleğin yüz karası bir adli tıp uzmanı "Geç bir saatte tenha bir yerde bir erkekle buluşmayı kabul eden bir kadın,tecavüzü kabul etmiş demektir" diyor ve Şule'nin antidepresan ilaç kullanımını da bahane ederek olayı intihar olarak kapattırmaya çalışıyor.

Sevgili sayfa arkadaşlarım bu dava iyilerle, kötülerin,
parayla herşeyi yapabileceklerini sananlarla, mazlumların arasındaki bir davadır. Daha iyi bir dünyada yaşamak istiyorsak itiraz etmeliyiz, kamuoyu önemlidir. Lütfen izleyin ve takipçisi olun. Bu bütün hayatı acılarla geçmiş, gelecek için çırpınırken iki yaratığın birkaç dakikalık zevki için, değil geleceği, canı elinden alınmış bir genç insana karşı görevimiz,son görevimiz.

Bu dünya, yanlız zenginin ya da güçlü(!)nün dünyası değil 

BU DÜNYA HEPİMİZİN...!

#ŞuleÇet

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

Threads beğeni satın al

backlink Spor haberleri fen bilimleri vozol 10000 Likit

Bosna Hersekde Üniversite Okumak