Telafi Eğitimi Nasıl Yapılacak ?

Öğretmen haberleri ve gelişmelerden hemen haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Eğitim camiasının telafi programıyla ilgili net ve kesin bilgiler, akıllarda soru işareri bırakmayacak şekilde bir çerçeve çizilmesidir. Program tam olarak ne ve nasıl işleyecek? Salgın açısından eğitimci ve öğrenci aşılama tamamlanmamışken korunabilecek mi?

 Okulların ne zaman açılacağına dair netlik yok. Programa dair takvim yok. Kamuoyu MEB'den, net bir açıklama beklemektedir.

Eğitim İş

Bir 2 kişi ve şunu diyen bir yazı 'Ziya Selçuk @ziyaselcuk Ziya Selçuk Eğitimde telafi uygulamasına @ziyaselcuk hazırız. Büyük ve kapsamlı Canım çocuklarım; bir telafi süreciyle; akademik, sosyal duygusal ve fiziksel Eğitimde telafi programımız; alanda olumsuz etkileri ortadan kaldıracağız. Haziran ayı itibarıyla ekrandan duygusal başlayacağımız çalışmalar ve fiziksel alanda uzaklaşacağımız, eğitim yılını da iyileşeceğimiz sosyal katılımınızın olarak aktif olacağımız, #gtimdelafş isteğinize bağlı olacağı htiyacınıza ve ve May saatinde Twitter for Andr eğlenerek öğreneceğiniz bir program. Sevgiyle... May saatinde Twitter for Android Eğitim camiasının telafi programıyla ilgili beklentisi, 'sevimli' twitler değil, akıllarda soru işareri bırakmayacak şekilde bir çerçeve çizilmesidir. ww Çağdaş, bilimsel aik, parasız karma EGİTİMİ SAVUNUR www.egitimis.org.tr' Twitter ekran görüntüsü olabilir

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

Threads beğeni satın al

backlink Spor haberleri fen bilimleri vozol 10000 Likit

Bosna Hersekde Üniversite Okumak