Son Dakika: Ücretsiz Maske Dağıtımı Başladı. Maske Almak İçin Başvuru Formunu Doldurun

Öğretmen haberleri ve gelişmelerden hemen haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Bugünden itibaren başvuru yapan herkese 3 katlı 5 adet bedava maske dağıtımı başlıyor. Başvuru formunu doldurmanız yeterlli olacaktır
Bugünden itibaren maskeler, PTT tarafından ücretsiz verilecek. Ücretsiz maske açıklaması yapan PTT, 3 katlı 5 adet cerrahi maske vereceğini bildirdi. Ücretsiz maske alabilmek için, aşağıda verilen linki tıklamanız ve formu doldurmanız yeterli olacak. 

İstanbul, Ankara ve İzmir’de yasak başladı, maskesi olmayan yolculara bazı belediyeler tarafından maske dağıtımı yapıldı. İçişleri Bakanlığı'nın aldığı kararla marketler ve çarşılara ayrıca bazı şehirlerde ulaşım araçlarına maske takılmadan girilmeyeceği açıklanmıştı. Bu konuda maske eksiği bulunan vatandaşlar için PTT açıklama yaptı.

PTT'DEN ÜCRETSİZ MASKE

T.C. Sağlık Bakanlığı ile T.C. Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı'nın almış olduğu karara istinaden; online ortamda ePttAVM.com üzerinden vatandaşlara ücretsiz olarak maske ulaştırılacak.

PTT tarafından yapılan açıklamada şöyle denildi;


 
Değerli Vatandaşlarımız, T.C. Sağlık Bakanlığı ile T.C. Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı'nın almış olduğu karara istinaden; online ortamda ePttAVM.com üzerinden vatandaşlarımıza ücretsiz olarak maske temini sağlanacaktır.
Aile üyeleriniz için maske temin etmek isterseniz, aile üyelerine ait bilgileri form üzerinde doldurarak onlara da ücretsiz maske temini sağlayabilirsiniz. Aşağıda yer alan formdaki bilgileri doldurarak maskenizi ücretsiz olarak temin edebilirsiniz.

Vatandaşların her hafta “1” paket maske (5 adet) alma hakkı bulunmaktadır. Adres bilginizi doğru girdiğinizden emin olun.

PTT Kargo ile ücretsiz olarak taşınacaktır.

5 Adet Cerrahi Maske 3 Katlı

PTT MASKE BAŞVURU FORMU İÇİN TIKLAYIN

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

Avatar
Serpil 4 yıl önce

Çok iyi olmuş bulamiyordum

Avatar
Burcu yanıt 4 yıl önce

Maske

Avatar
Bayram Akseki 4 yıl önce

Saglık için evde kal Türkiye

Avatar
Hatice Yucel 4 yıl önce

Ne kadar Çikmamaya Calişsakta yinede Acil Durumlar İçin Çikiyoruz Çok İsabet olmus Dun aldim eczaneden 10 tanesi 40 lira

Avatar
Sibel doğan 4 yıl önce

Hamileyim hastaneye giderken dışarı çıkarken eldiven ve maske istiyorum

Avatar
Neslihan Gedikli 4 yıl önce

Karaman'da da dagitilckmi

Avatar
Hafize cesur 4 yıl önce

Bende maske istiyorum

Avatar
Yüksel ünal 4 yıl önce

Ankara akyurt yeşiltepe mahallesi engin sokak no 4,/2 eşim i işten çıkarttılar işsizlik maaşınıda eve istiyoruz hakan ünal

Threads beğeni satın al

backlink Spor haberleri fen bilimleri vozol 10000 Likit

Bosna Hersekde Üniversite Okumak