Son Dakika: Türkiye'ye 7 Ülkeden Öğrenciler Gelecek Ve Hepsi Ayrı Şehirlerde Yurtlara Yerleştirilecek

Öğretmen haberleri ve gelişmelerden hemen haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Türkiye'ye yurtdışından öğrenciler getirilecek ve hepsi ayrı şehirlerde öğrenci yurtlarında karantina altına alınacak. Yurt dışında okuyan ve ülkelerine dönmek isteyen öğrencilere kapılar açılacak

Türkiye’ye 7 ülkeden 3 bin 358 öğrencinin getirileceği açıklandı. Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu tarafından yapılan açıklamada getirilen öğrencilerin Sakarya ve Samsun'daki yurtlarda karantinaya alınacağı bildirildi.
Corona virüsü (Covid-19) tedbirleri kapsamında yurt dışından gelenlerin Türkiye’deki öğrenci yurtlarında karantinaları devam ediyor. Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu tarafından yapılan açıklamada ülke dışından 3 bin 358 öğrencinin getirileceği açıklandı.

Başvuru süresi doldu


 
Bakan Çavuşoğlu açıklamasında “ Bakanlıklarımızla beraber bir çalışma yaparak 8 ülkeden daha vatandaşlarlarımızı getirme kararı aldık. 20 itibariyle başvuru süresi doldu. 3 bin 358 öğrenci başvurdu. Yarın itibariyle vatandaşlarımızı uçuşlarla öğrencilerimizi ülkemize getireceğiz Sakarya ve Samsun’daki yurtlara yerleşecekler ve karantina sürecini tamamlayacaklar.” İfadelerini kullandı.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

YKS KİTAPLARI Nazilli Haber