Siyanürle Anne Ve Babasını Öldüren Gencin İfadesi Polisleri Bile Şok Etti

Öğretmen haberleri ve gelişmelerden hemen haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Şerbet diye anne ve babasına siyanür içiren gençle ilgili detaylar ortaya çıkıyor. Verdiği ifadeyi duyan herkes şok geçiriyor . Okul arkadaşlarının anlattığı kadarıyla üniversite öğrencisinin gerçekte nasıl bir kişilik olduğu ortaya çıktı

Sabah gazetesinden Ceyhan Torlak ve Tarık Yılmaz'ın haberine göre, İzmir'de üniversite öğrencisi Mahmut Can Kalkan'ın anne ve babasını internetten aldığı siyanürü şerbet yapıp içirerek öldürmesinin yankıları sürerken, olayla ilgili yeni ayrıntılar da ortaya çıkmaya başladı.

Zanlının emniyetteki ilginç tavır ve davranışları polisleri bile şaşırttı. Cinayeti işlediğini itiraf eden zanlının, adını soran polislere, 4 yaşındaki kardeşinin ismini söyleyerek "Adım M. T. Kalkan" dediği ortaya çıktı. Kalkan, annesinin ismini soran polise ise "Fadime miydi? Neydi? Hatırlayamadım" dedi. Başta rol yaptığı düşünülen Kalkan'a sağlık kontrolünde "şizofren teşhisi" konuldu. Kalkan'ın ifadesinde, "Evet ben öldürdüm ama sebebini bilmiyorum" dediği öğrenildi.


OKULUN EN BAŞARISIZ ÖĞRENCİSİYDİ

Öte yandan zanlı Kalkan'ın geçen yıl sınıfta kaldığı ve 0.80 ortalamasıyla okulun en kötü ve başarısız öğrencisi olduğu ortaya çıktı. Kalkan'ın arkadaşları, "Çok sakin bir yapısı vardı. Son zamanlarda yalnız oturuyordu. Bakışları değişmişti. Belki bu rahatsızlandığına bir işaret olabilir" dedi. Anne Fatma (39) ve baba Mehmet Kalkan'ın (46) cenazeleri, Yozgat'ta defnedildi.

Sabah

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

Avatar
Aytul cucen 5 yıl önce

Tv de haber seyretme iştahım ha bitti ha bitecek. Net de girdiyseniz bu haberi, adeta nasıl kolay yoldan siyanür elde edersin haberine dönüştürülmüş. 5N1K sorularının en sonuncusudur en az merak edileni. Neden sorusu toplumu tanımak ve çözüme götürebilecek bir soruyken, bunu merak eden basın yayın mezunu kalmamışcasina ajitasyon haberler giderek normalleşir olmuş ülkemde ne yazıktır

Threads beğeni satın al

backlink Spor haberleri fen bilimleri vozol 10000 Likit

Bosna Hersekde Üniversite Okumak