Okullarda Bu Kurallara Dikkat! Kesinlikle Alınmayacak 

Öğretmen haberleri ve gelişmelerden hemen haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Bugün itibariyle tüm anaokulları ve köy okulları yüz yüze eğitime başladı. Salgın nedeniyle uzun süredir kapalı olan okullar tekrar öğrencilerle ve öğretmenlerle buluştu. Yüz yüze eğitime başlayacak olan okullar ve sınıflarda gerekli olan tüm tedbirler ve önlemler alındı. Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, yüz yüze eğitimin ilk gününde canlı yayında vatandaşlara seslendi. Okullarda uyulması gereken kurallardan bahseden Selçuk, özellikle yüz koruyucusuz kimsenin alınmayacağını belirtti

Tüm okullarda Teneffüsler sırayla yapılacak. Sınıflarda çapraz oturma yapılacak. Sınıf içinde yüksek sesli aktivite yapılmayacak.

Okullara kesinlikle ziyaretçiler kabul edilmeyecek. . Öğrenciler yemeklerini kumanya şeklinde, sınıflarda aynı grup içinde yiyecek. Okul tuvaletlerindeki sabunluklar fotoselli olacak.

MART AYINDA 8 VE 12. SINIFLARI AÇIYORUZ

Bu adımı takip edecek diğer adımımız 1 Mart'ta 8 ve 12'nci sınıf öğrencilerimiz için okulların kapılarını açmak. Risk denetimleri yaparak, tüm öğrencilerimize okulların kapılarının açılması için ilin kendi kararını alabilmesi için gerekli çalışmaları yapıyoruz.

Burak Çelik

Sabah

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

Threads beğeni satın al

backlink Spor haberleri fen bilimleri vozol 10000 Likit

Bosna Hersekde Üniversite Okumak