MEB İhtiyaç Sahibi Öğrencilere Ücretsiz 500 Bin Tablet Dağıtacak

Öğretmen haberleri ve gelişmelerden hemen haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Dün gerçekleştirilen kabine toplantısının ardından, Cumhurbaşkanı Erdoğan önümüzdeki günlerde 500 bin tablet dağıtımı gerçekleştirileceği duyurusunda bulundu.
Uzaktan eğitime geçtiğimiz şu günlerde, milyonlarca öğrenci canlı derslere bağlanamıyor. Maddi durumu kötü olan öğrencilere ülkemizin çeşitli kurumlarından tablet yada bilgisayar yardımı yapılıyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan dün yaptığı açıklamada, maddi durumu kötü olan öğrencilere ücretsiz tablet dağıtılacağını açıkladı. 

MEB'in dağıtacağı 500 bin tablet nasıl ve kimlere verilecek? Hangi şartlara sahip öğrencilere tablet dağıtılacak? Ücretsiz tablet almak için hangi şartlar gerekli? 

Uzaktan eğitim sürecinde bilgisayarı olmayan öğrencilere Cumhurbaşkanı Erdoğan müjde verdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Cumhurbaşkanı Erdoğan ''İlk etapta 500 bin öğrencimize ücretsiz tablet bilgisayar vereceğimiz bir süreci başlattık. Önümüzdeki haftadan itibaren dağıtıma başlıyoruz.'' açıklamasını yaptı.  Peki ama devletin tablet yardımı nasıl olacak?

 500 bin öğrenciye ücretsiz tablet desteği
Cumhurbaşkanı Erdoğan ''İlk etapta 500 bin öğrencimize ücretsiz tablet bilgisayar vereceğimiz bir süreci başlattık. Önümüzdeki haftadan itibaren dağıtıma başlıyoruz.'' açıklamasını yaptı. Henüz destek ile ilgili detaylar açıklanmadı. 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

Threads beğeni satın al

backlink Spor haberleri fen bilimleri vozol 10000 Likit

Bosna Hersekde Üniversite Okumak