Matematik Öğretmeni Youtube'a Yüklediği Video Sonrası İntihar Etti

Öğretmen haberleri ve gelişmelerden hemen haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Başkent Ankara'da 15 yıldır Matematik öğretmenliği yapan İnan Avşar ülekmizin eğitim sistemini eleştiren bir video paylaşıp intihar ett. İçinde bulunduğu psikolojik sıkıntılardan dolayı bunalıma giren İnan Avşar adlı öğretmenin neden canına kıydığıyla ilgili araştırmalar devam ediyor

Ankara-Batıkent'te İnan Avşar isimli 15 yıllık matematik öğretmeni, eğitim sisteminin kötü olmasını ve ülkede bir öğretmen olarak yaşadığı adaletsizlikleri anlattığı bir video çekip sosyal medyada yayınladıktan sonra canına kıydı.

Batıkent'te aracında intihar eden matematik öğretmeni İnan Avşar'ın cenazesi adli tıp kurumuna kaldırıldı.


 
Avşar, bir gün önce YouTube'a yüklediği videoda 'Çok mücadele ettim' diyerek eğitim sistemini ve fazla mesai saatlerini eleştirmişti.

İnan Avşar, çektiği videoda "Çocuklarınızı okula göndermeyin.  Çocuklarıızın beyni yıkanıyor. 15 yıllık eğitimciyim, bu işe severek giridm. babam  da eğitimciydi. Çocukalardan çok şey öğrendim. Ama şunu farkettim ki okul tamamen ticari bir hapishane. Çocukların şu an oralarda beyni yıkanıyor. Saçmasapan bir sisteme adapte etmeye çalışıyorlar çocuklarınızı. Artık çocukların yüzüne bakamıyorum. Yüzlerine bakamıyorum. Saçma sapan bir sisteme hazırlıyorum çocukları" dedi.

Alıntı: https://www.haberaydin.com/haber/3663975/matematik-ogretmeni-canina-kiydi?fbclid=IwAR2nT2dOAt-KOrHyIo1a4Q3L8PkL390iJOmX7PUdePwbdGRDAN-7hqK5YQ4

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

Threads beğeni satın al

backlink Spor haberleri fen bilimleri vozol 10000 Likit

Bosna Hersekde Üniversite Okumak