Kıyamet Kopacak Diye İstifa Eden Öğretmenden Yeni Açıklama: "11 Kasım Akşamını Bekleyin"

Öğretmen haberleri ve gelişmelerden hemen haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Kıyamet kopacak diye istifa eden öğretmen canlı yayında sözlerinin arkasında durdu ve bu gece yani 11 Kasım'ı 12 Kasım'a bağlayan gece kıyametin kopacağında ısrar etti. İşte istifa eden Emre öğretmnein açıklamaları

11 Kasım 2018 Pazar gününü Pazartesi gününe bağlayan gece kıyametin kopacağını ileri süren Emre Nur, evine kapandı kehanette bulunduğu saati bekliyor. Kıyametin kopacağı konusunda ısrarını devam ettiren Emre Nur şunları anlattı: "11 Kasım akşamını bekleyin. Artık bu iş bitti o gece dışarı çıkmayın yüksek binalardan uzak durun. Benim öngördüğüm hiç bir şey yok. Ben aciz bir kulum. Bütün bilgiler Allah'tan. Bunu anlatması ifade etmesi zor. Herkes 2. kez hayata geliyor, insanlara anlatması zor. Siz de bir kez geldiniz daha önce yaşadınız. Öldünüz Allah sizi bir daha diriltti. 

Herkes şu anda dünyada ikinci hayatını yaşıyor. Ve kitabın sonuna geldik. Artık kitap kapanacak. Tarık yıldızı düşecek. Ondan sonra toplama günü geliyor. Göğüslerinin içi dolu olanlar toplanacak. Bir grup zaten dünyaya yaklaştı bir grup ayın karanlık yüzünde. Ay yarılacak oradan saldırıya geçecekler. Bunların hepsi olacak. 11'inden sonra zaten görüşeceğiz. Gece gelecek herkesin ümidini kestiği bir anda gelecek. 11'inde pazar gecesi olacak. Benim hiç bir şeyi değiştirmeye gücüm yok. Yüksek katlı binalardan uzak durun. Denizlerden uzak durun. Mümkünse kayalık dağlarda kendinize yer edinin. 11'inin gecesinden kurtulanlarla görüşeceğiz. Toplama gününde herkes dirilecek. Cehenneme sevkiyat başlayacak. Masal gibi değil mi? Kuran'ı okuyun Kur'an gerçek. Allah var.

3 yıl önce küfre sapanların sözde bayramında geçti Tarık Yıldızı. İşte o on günden birine de şimdi girdik. Geçen sefer selam verdi. Bu sefer selam diyecek. Konu nedir? Tarık yıldızıdır. Düşeceği kesin hükme bağlanmıştır. Konu nedir? Toplama günü. Yaklaşmakta olan yaklaşmıştır ve onu Allah'tan başka uzaklaştıracak olan yoktur. Kimler telaş içinde? Allah'ı inkar edenler. Onlarla benim görünmeyen kulvardaki savaşımı siz bilmezsiniz. Size arslanı sonra anlatacağım. Hep diyorum; Göğüslerin içi dolu olan toplanacak. Arınmış olan bizimle gelecek. Her şey net. Daha da anlatacak çok şey var ama artık sessizlik zamanı." ifadelerini kullandı. İkinci hayata gelmeyle ilgili Kur'an bunu reddediyor. Kıyametin zamanını Allah bilir. Dağlara sığının öyle bir şey yok ki. Dağlar yıldızlar hallaç pamuğu gibi atılacak. Bu kendi evine sığınıyor. Kıyamet günü elinde bir fidan varsa onu dikeceksin istifa etmeyeceksin zavallı kardeşim... Tedavi edilmesi gerekiyor."

Bu konuyla ilgili bir açıklama yapmak gerekirse, özellikle bir eğitimcinin bu şekilde düşünmesi bu tip davranışlarda bulunması gereçekten çok üzücü. 


 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

Threads beğeni satın al

backlink Spor haberleri fen bilimleri vozol 10000 Likit

Bosna Hersekde Üniversite Okumak