KARNELER NE ZAMAN ALINACAK?

Öğretmen haberleri ve gelişmelerden hemen haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Yaz tatiline kısa bir süre kaldı. Bu sene öğrenciler ve öğretmenler salgın nedeniyle uzaktan eğitimle yeni bir dönemi bitirmek üzereler. 
Milli Eğitim Bakanlığın daha önce yayınladığı MEB çalışma takvimine göre bu sene okullar, 18 Haziran tarihinde kapanacaktı ancak Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, daha sonra yaptığı açıklamada okulların 2 Temmuz'da kapanacağını belirtmişti.
Okullar 18 Haziran'da mı yoksa 2 Temmuz'da mı kapanır? Bunu ilerleyen aylarda göreceğiz. Karnelerin verilmesine ilişkin Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk şöyle açıklamıştı? 

 "Örneğin lise veya ortaokul öğrencilerinin nisan sonunda notlarının tamamlanmasını bekleriz. Ondan sonra karneyle ilgili çalışmalar başlar. Liselerde daha karne vermedik. Bu duruma göre nasıl bir ihtiyaç doğarsa, şunu net söylemem lazım. 'Önceden bir şey söylüyoruz da bunu asla değiştirmiyoruz.' gibi bir durumumuz yok. Karnenin tarihini de ona göre düzenleriz. Duruma bir bakmamız lazım. Süreci izlememiz lazım. Vakalara ilişkin tabloda çok daha farklı bir durum ortaya çıkacak ve biz yeniden kararlarımızı yeniden gözden geçirmek durumunda kalacağız." diye konuşmuştu.

Yaz tatilinin ve karnelerin veliriliş tarihi için henüz bir şey söylemek doğru olmaz. İlerleyen günlerde bu konuya ilişkin net bir bilgi yayınlanacaktır

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

Threads beğeni satın al

backlink Spor haberleri fen bilimleri vozol 10000 Likit

Bosna Hersekde Üniversite Okumak