İzmir'de Bir Doktorumuz Daha Corona Virüsü Yüzünden Hayatını Kaybetti

Öğretmen haberleri ve gelişmelerden hemen haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

İzmir'de corona virüsü yüzünden bir sağlık çalışanımızı daha kaybetmenin üzüntüsü içerisindeyiz. 

İzmir’de aktif olarak bir şirkette işyeri hekimliği yapan Dr. Muharrem İdiz koronavirüs nedeniyle hayatını kaybetti. İzmir Tabip Odası’ndan yapılan açıklamada, “Bu üzücü kayıp ülkemizde bildiğimiz ilk işyeri hekimi kaybıdır. Başsağlığı ve sabır diliyoruz” denildi.
İzmir Dişhekimleri Odası eski Başkanı Mustafa Oral'ın ardından işyeri hekimliği yapan doktor Muharrem İdiz de hastasından kaptığı öne sürülen koronavirüs nedeniyle yaşamını yitirdi.

“İLK İŞYERİ HEKİMİ KAYBIDIR”
Dr. Muharrem İdiz’in ölümüyle ilgili İzmir Tabip Odası’ndan yapılan açıklamada, “İzmir’de aktif olarak bir şirkette işyeri hekimliği yapan Dr. Muharrem İdiz arkadaşımızı Covid-19 nedeniyle bugün kaybettik. Bu üzücü kayıp ülkemizde bildiğimiz ilk işyeri hekimi kaybıdır. Başsağlığı ve sabır diliyoruz. 

“BU NE İLK, NE DE SON GÖREV ŞEHİDİMİZ OLACAKTIR”
Eski İl Sağlık Müdür Yardımcısı Günay Aktaş da “İzmir'den ilk görev şehidimiz sınıf arkadaşımız Dr. Muharrem İdiz'i kaybetmiş olmanın derin acısını hissetmekteyim. Durumun vehametini anlamayanlar için söylüyorum. Bu ne ilk, ne de son görev şehidimiz olacaktır. Mekanın cennet olsun iyi niyetli, temiz kalpli, güzel yüzlü kardeşim." 

Kaynak: http://www.cumhuriyet.com.tr/haber/izmirde-isyeri-hekimi-koronavirusten-hayatini-kaybetti-1731026

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

Threads beğeni satın al

backlink Spor haberleri fen bilimleri vozol 10000 Likit

Bosna Hersekde Üniversite Okumak