Hafta Sonu Kısıtlamaları Kalkıyor mu? Restoranlar Ne Zaman Açılıyor? Cumhurbaşkanı Erdoğan Açıkladı

Öğretmen haberleri ve gelişmelerden hemen haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Salgın nedeniyle uzun süredir devam eden kısıtlamalar ne zaman sona erecek? Kısıtlamalar ne zaman kalkacak? Aylardır kapalı olan restoranlar ne zaman açılacak? Sokağa çıkma kısıtlamaları ne zaman sona erecek? 
Cumhurbaşkanı Erdoğan Cuma Namazı sonrasında gazetecilere yaptığı açıklamada, vatandaşların akıllarındaki sorulara yanıt verdi. Milyonlarca vatandaşın en fazla merak ettiği konuların başında gelen kısıtlamaların ne zaman sona ereceği sorusunu yanıtladı.
İşte Erdoğan'ın kısıtlamalara ilişkin yaptığı o açıklamalar
 

HAFTA SONU SOKAĞA ÇIKMA YASAĞI DEVAM EDECEK Mİ, YENİ KISITLAMA KARARLARI ÇIKACAK MI, RESTORANLAR AÇILACAK MI?

Düşen vaka sayıları sonrasında hafta sonu sokağa çıkma yasağı hakkında alınacak kararları da değerlendiren Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan "Bütün bu tedbirleri alacağız, aldıktan sonra da neticesine katlanacağız. Bu kovid vakası öyle sıradan bir konu değil. Adeta asrın vebası. Bizim bir devlet başkanı, iktidar olarak tedbirleri almak durumundayız. Yarın "Şunu neden yapmadık" dememeliyiz. O nedenle bütün dünyada alınan tedbirleri biz de alıyoruz. Yarın milletime karşı bu sorumluluğu taşıyamam. Bunun bilinciyle adımları atıyoruz. Bu savaşı vermeye devam edeceğiz" sözler ile gerekli tedbirleri almaya devam edeceklerini belirterek süreç hakkında bilgi verdi. 


 Konu hakkında değerlendirmelerde bulunan Bilim Kurulu üyeleri tarafından yapılan açıklamalarda ise vaka sayılarının halen bir gevşetme kararı çıkarılması için yüksek seviyelerde bulunduğu belirtilerek vaka sayıları istenilen seviyeye çekilmeden restoranların açılması ve hafta sonu sokağa çıkma yasağının kaldırılmasının söz konusu olmayacağı belirtilmişti. 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

Threads beğeni satın al

backlink Spor haberleri fen bilimleri vozol 10000 Likit

Bosna Hersekde Üniversite Okumak